Ελλάδα: Η συνέντευξη της Stefania και του Δημήτρη Κοντόπουλου στο Love It | Θα πάρω το 12αρι από την Ολλανδία! (Video)

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου συνδέθηκαν ζωντανά πριν λίγο η Stefania και ο δημιουργός του “Last Dance“, Δημήτρης Κοντόπουλος.

Απευθείας από το Άμστερνταμ όπου πραγαμτοποιείται η ηχογράφηση της φετινής μας συμμετοχής, η οποία θα ολοκληρωθεί στο Ρότερνταμ τις προσεχείς ώρες, μίλησαν για το τραγούδι και για τον ερχόμενο διαγωνισμό.

Σχετικά με το “Last Dance” ο Δημήτρης Κοντόπυολος τόνισε πως:

Η χθεσινή ηχογράφηση πήγε πολύ καλά και μένουν λίγες ακόμα ώρες απόψε στο Ρότερνταμ. Το “Last Dance” είναι ένα pop κομμάτι με κάποια στοιχεία 80s, ένα σύγχρονο κομμάτι σε ένα είδος που αυτή τη στιγμή παίζει σε όλο τον κόσμο. Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ότι μερικές φορές, νομίζουμε ότι έχει έρθει το τέλος, και όταν αυτό έρχεται πάντα υπάρχει μια καινούρια αρχή. Είναι αισιόδοξο, μπορεί να λέγεται “Last Dance” αλλά στην ουσία μεταφέρει το μήνυμα πως… this isn’t the last dance!

Στην ερώτηση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον διαγωνισμό τον Μάιο ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανέφερε πως τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο:

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο διαγωνισμός θα γίνει σίγουρα. Δεν έχει αποφασιστεί ποιο σενάριο της EBU θα επικρατήσει τελικά.

Η Stefania με τη σειρά της εξέφρασε την χαρά της που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό:

Με ρωτάνε γιατί δεν συμμετέχω ξανά για την Ολλανδία και απαντώ πως εκπροσώπησα ήδη την Ολλανδία και τώρα θέλω να πάω και να φέρω κάτι καλύτερο για την Ελλάδα. Ξέρω ότι ο Φωκάς θα με βοηθήσει πάρα πολύ και θα κάνουμε κάτι πολύ ωραίο για την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, αστειευόμενος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα υπάρχει ελληνικό στοιχείο στο τραγούδι είπε πως:

Οι χορευτές στη σκηνή θα είναι Έλληνες, η ελληνική σημαία θα είναι παντού ελπίζω, όταν θα πάιρνουμε τους βαθμούς. Αυτό θα είναι το ελληνικό στοιχείο

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η Stefania μας χάρισε μια ακόμη άψογη ερμηνεία της περσινής συμμετοχής, “SUPERG!RL“.

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

1 reply
  1. Mανος
    Mανος says:

    Πραγματικά βλέπεις την Στεφανία και αμέσως χαίρεσαι. Είναι η πρωτη φορα που ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με την ελληνική συμμετοχη μας. Το ωριμότητά της, η φωνή της, η ομορφία της, η αγάπη για την Ελλάδα που τη διακρινουν είναι λίγα απο τα χαρισματα της. Μακαρι να σκισει φετος και θεωρω πως το αξιζει υπερβολικα παρα πολυ. Και ειμαστε ολοι σιγουροι θα δωσει οτι εχει και δεν εχει για την οσο τον δυνατο καλυτερη εμφανιση της στην Ολλανδια!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *