Κύπρος: Αντιδράσεις για το El Diablo, ζητούν με ψήφισμα την ακύρωση του | Αστυνομία αυτή την ώρα στο κτίριο του ΡΙΚ!

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα αγνώστων στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, ότι θα κάψουν το κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι “πίσω” από τα τηλεφωνήματα διαμαρτύρονται έντονα για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό Eurovision που τιτλοφορείται “El Diablo” (μτφ. Ο Διάβολος) Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβητού.

Σημειώνεται ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διοργανώνεται από ομάδα χρηστών ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών με το εξής μήνυμα:

Αγαπητοί συμπολίτες, Η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας.

Αυτήν την ώρα αστυνομικές δυνάμεις έχουν φθάσει στο κτίριο του ΡΙΚ. Τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν στον παρακάτω σύνδεσμο:

Το Eurovisionfun παρακολουθεί το θέμα στενά και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις!

Πηγή: alphanews

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    ΕΛΕΟΣΣ! Είναι μόνο ένα τραγούδι. Και δεν μιλάει καν για τον διάβολο, αλλά για ένα άτομο το οποίο είναι τόσο κακό και τοξικό που παρομοιάζεται με τον διάβολο. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα του θρησκευτικού φανατισμού, κάτι το οποίο σίγουρα ο Χριστός δεν δίδαξε. Κι εγώ πιστεύω, αλλά καλό είναι να επιστρατεύεται η λογική! Αφήστε που είναι κρίμα και για το κορίτσι που σίγουρα δεν είχε αυτή την πρόθεση και που του μαυρίζουν την ψυχολογία! ΚΡΙΜΑ

    Απάντηση
  2. ΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑ says:

    Τι καλοί χριστιανοί αυτοί που θέλουν να κάψουν το ΡΙΚ και τους εργαζόμενους τους ζωντανούς. Λογικά, και κατά από αυτό, η Έλενα είναι ο Αντίχριστος.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Που και να έστελνε η Κύπρος κάτι ανάλογο των lordi…
    Και γω πιστεύω, αλλά να χρωματίζεται και θρησκευτικά ένας διαγωνισμός τραγουδιού (εκτός από πολιτικά και οικονομικά) νομίζω πάει πολύ. Κρίμα…

    Απάντηση
  4. Greco London
    Greco London says:

    Καλά και σε αυτό κατα πολύς οφείλεται και στον Αρχιεπίσκοπο εκεί της Κύπρου που πολλές γενικά απο τις απόψεις του κατα καιρούς μπορούν να χαρακτηριστούν το λίγοτερο ακραίες και εχθρικές. Ο κόσμος δε φταίει αλλα οι επονομαζόμενοι ηγέτες και θρησκευτικοί και πολιτικοί..

    Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Τα περι προσβολής της θρησκείας από το συγκεκριμένο τραγούδι, τα ακούω βερεσέ…

    Αυτά όμως που “ακούω” από την γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Αλέξια για τις πρακτικές ΚΑΙ τις επιλογές του ΡΙΚ τα τελευταία χρόνια, τα ακούω με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή και προβληματισμό.

    Απάντηση
  6. Benedictos
    Benedictos says:

    Ναι δηλαδη λες και αν ελεγε οτι δινει την καρδια της στον διαβολο της Βιβλου θα αλλαζε κατι..απο ποτε απαγορευεται η αναφορα στη μυθολογια διαφορων λαων; ΕΛευθερια λογου και εκφρασης εχουμε, ο στιχος στην τελικη δεν προτρεπει σε ποινικα κολασιμες πραξεις. Ελεος καπου…εχουν χασει τη μπαλα οι χριστιανοταλιμπαν της Κυπρου. Βεβαια και στην Ελλαδα δεν ειμαστε καθολου καλυτεροι, σιγουρα θα υπαρξουν και εδω ψεκασμενοι μεσαιωνιστες που θα στησουν πυρες για τη μαγισσα Τσαγκρινου. Αξιζει μια εξαιρετικη θεση στον τελικο η Κυπρος ειδικα φετος και γιατι οχι τοπ 3. Μακαρι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *