Κύπρος: Ο Red One παραγωγός της συμμετοχής για τη Eurovision 2019

Οδημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στο κουίζ του ΡΙΚ που αναρτήθηκε χθες στα κοινωνικά δίκτυα του επίσημου λογαριασμού της Κύπρου για το διαγωνισμό. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του η κυπριακή δημόσια τηλεόραση έχει αποφασίσει να εμπιστευθεί για μία ακόμα φορά τον Alex Papaconstantinou, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού θα κάνει ο διεθνούς φήμης Red One.

Ο Red One είναι συνθέτης και παραγωγός, ενώ μεταξύ των ονομάτων που έχει συνεργασθεί είναι και η Lady Gaga! Είναι μαροκινής καταγωγής, αλλά ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Το 2011 προσπάθησε μάλιστα να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision συμμετέχοντας στο Melodifestivalen, αλλά έφθασε μόνο μέχρι το γύρο δεύτερης ευκαιρίας, με τους Love Generation και το Dance Alone. Η αποτυχία αυτή δεν φαίνεται να τον πτόησε, αφού λίγες ημέρες μετά η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ένα τραγούδι δικό του θα την εκπροσωπούσε στο διαγωνισμό. Μιλάμε φυσικά για το Get You του Alexey Vorobyov (Alex Sparrow). Οι επιτυχίες του Red One είναι αναρίθμητες, ενώ στο ενεργητικό του έχει και δύο βραβεία Grammy.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κούκου, υποστήριξε ότι ο Red One θα απογειώσει την σύνθεση του Alex Papaconstantinou. Χαρακτήρισε το τραγούδι dance-pop, χωρίς έθνικ στοιχεία όπως είχε το Fuego. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνάντηση με την Τάμτα, ωστόσο όπως ανέφερε υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές στην περίπτωση που το σενάριο Τάμτα δεν ευδοκιμήσει.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *