Κύπρος: Ολοκλήρωσε τις πρόβες της στο Λος Άντζελες η Silia Kapsis!

Ολοκλήρωσε τις πρόβες της στο Λος Άντζελες η Silia Kapsis, με την καλλιτεχνική ομάδα να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα της χορογραφίας που θα παρουσιάσει επί σκηνής το Μάιο στην Eurovision 2024 η κυπριακή συμμετοχή.

Όπως διαβάσετε και σε προηγούμενο μας άρθρο, το Eurovisionfun είχε την χαρά να δει ένα μέρος της χορογραφίας και αυτό που με βεβαιότητα μπορούμε να σας πούμε είναι πως πρόκειται για κάτι πολύ νεανικό, σύγχρονο και απόλυτα τηλεοπτική. Εξάλλου έγινε αφού υπήρξε πρώτα ο σχεδιασμός των led και των φώτων που θα χρησιμοποιηθούν στην εμφάνιση της Silia, ώστε όλα να δένουν αρμονικά και να δημιουργούν ένα άψογο αποτέλεσμα από όλες τις απόψεις.

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και στα social media σε όσα ανάρτησε η Silia αμέσως μετά το τέλος της πρώτης φάσης των προβών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SILIA (@silia_kapsis)

Το τελικό αποτέλεσμα θα πείσει κάθε δύσπιστο και χωρίς αμφιβολία μπορούμε να πούμε πως η Silia και η ομάδα της έθεσαν τα θεμέλια της επιτυχίας για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Μάλμο. Θεμέλια από σκυρόδεμα και όχι από τραπουλόχαρτα όπως αυτά που όλοι ακόμη θυμόμαστε από πέρσι και κλαίμε από τα γέλια…

Παρά τις επαγγελματίες Κασσάνδρες που κάθε χρόνο προεξοφλούν την αποτυχία της ομάδας, αλλά και σχεδόν σύσσωμες τις συντακτικές ομάδες των υπολοίπων Eurovision sites (ogaegreece, infegreece), πλην του νεότευκτου gpstomusic, τα μέλη των οποίων έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με αρνητικά σχόλια σε σημείου άρρωστης εμμονής, το Liar και η Silia Kapsis θα εντυπωσιάσoυν και θα κερδίσουν μία πάρα πολύ καλή θέση, κλείνοντας στόματα κι αφήνοντας για μία ακόμη φορά όλους αυτούς, αντιμέτωπους με τις τοξικές, κομπλεξικές συμπεριφορές τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Silia θα μεταβεί στην Κύπρο για να δώσει τις πρώτες της συνεντεύξεις στα media της χώρας, αλλά και στην συνέχεια να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του video clip του Liar. Σκηνοθέτης του video clip θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που ήταν ο σκηνοθέτης του Last Dance της Stefania και του Die Together της Amanda.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Σίγουρα από τις περιγραφές που κάνετε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κύπρος θα τα πάει πολύ καλά κάτι που εύχομαι να συμβεί και με την δική μας εκπρόσωπο καθώς το τοπίο είναι ακόμα θολό.

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Φενεται ότι το Ρικ φέτος κάνει ότι δεν έκανε η ΕΡΤ πέρσι, δηλαδή δυνατό τραγούδι και έγκαιρη σοβαρή προετοιμασία ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις όσο πλησιάζει ο διαγωνισμος. Εντύπωση όμως μου προκαλεί που δεν αποτυπώνεται όλη αυτή η προσπάθεια στα στοιχήματα, τουλάχιστον προς το παρον. Αν μη τι άλλο, η Κύπρος φαίνεται ότι φέτος έχει τικάρει όλα τα κουτάκια για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Για να δούμε, μακάρι να βγει κάτι δυνατό! Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα.

    Απάντηση
  3. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Πολύ θετικά τα νέα για την χορογραφία της Σίλια και για το videoclip. Μια παρατήρηση μόνο αν μου επιτρέπετε, τα σχόλια για τα αντίπαλα site θα μπορούσαν να μένουν στα live, καθώς φαίνεται πιο επαγγελματικό στο site να μένετε στις ειδήσεις και στο παρασκήνιο μόνο.

    Απάντηση
  4. Νικόλαος
    Νικόλαος says:

    Μια ερώτηση : ο Φωκας δεν δουλεύει φέτος με την Κύπρο; Είναι η πρώτη φορά νομίζω που η dream team δεν δουλεύει με τον Φωκά; Η αλήθεια είναι ότι δεν θα της ταίριαζε της Σήλιας.
    Και κάτι σχετικά με τα στοιχήματα: επειδή δούλευα για ένα φεγγάρι στην fonbet και έχω βαρεθεί να διαβάζω για αυτό.
    1. Οι αποδόσεις βγαίνουν με διάφορους παράγοντες, με το τραγούδι σε αυτή την φάση να είναι το 0% έως 20%. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι τώρα η δυναμική της χώρας (50%) και μετά ο καλλιτέχνης. Ένας καλλιτέχνης με εμπειρία στο live παίζει μεγάλο ρόλο στις αποδόσεις σε αυτή την φάση.
    Στην συνέχεια μπαίνει και το τραγούδι, με πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα όμως στις χώρες που υπάρχει ζωντανή ερμηνεία. Αυτός είναι και ο λόγος που η Φουρειρα ήταν χαμηλά μέχρι την πρώτη πρόβα, καθώς ο παράγοντας «ζωντανή ερμηνεία» ήταν στο 0%.
    2. Τα στοιχήματα δεν προβλέπουν θέσεις, τα στοιχήματα είναι πιθανότητες. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει φαβορί. Οι χώρα με τις περισσότερες πιθανότητες νίκης έχει μόλις 9% και εκείνη με τις λιγότερες 1%. Η Ελλάδα είναι κάπου στην μέση με 3%.
    Με λίγα λόγια : καμία χώρα δεν έχει πολλές πιθανότητες νίκης καθώς το 9% με το 1% είναι πολύ κοντά.

    Απάντηση
  5. Ntinos
    Ntinos says:

    Τη Σίλια την έχουν πάρα πολύ υποτιμημένη στα στοιχήματα… Πιστεύω θα δούμε κάτι πολύ εντυπωσιακό από αυτή τον Μάιο
    ΥΓ. Ποιοι είναι αυτοί οι gpstomusic και που ακριβώς γράφουν όσα γράφουν?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *