Supernova Songs

Λετονία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Supernova 2024!

Η Λετονία προχωράει την διαδικασία επιλογής εκπροσώπου για το 2024 και μας παρουσιάζει τα τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν ημιτελικό του Supernova 2024!

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τους 15 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στον ημιτελικό του Supernova 2024 και θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 03 Φεβρουαρίου. Ο νικητής του διαγωνισμού, θα καθοριστεί από την κριτική επιτροπή και το κοινό στην τελική ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου και θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Λετονία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο.

Οι 15 καλλιτέχνες και τα τραγούδια που θα δούμε στο ημιτελικό του Supernova είναι:

  1. Agnese Rakovska“AI”
  2. Alekss Silvers“For the Show”
  3. Avéi“Mine”
  4. “B/H”“Amsterdam”
  5. Dons“Hollow”
  6. Ecto “Outsider”
  7. Edvards Strazdiņš“Rock n’ Roll Supernova”
  8. “Funkinbiz” “Na Chystu Vodu”
  9. “Jar of kings” “Wildfire”
  10. Katrīna Gupalo“The Cat’s Song”
  11. “Papīra Lidmašīnas”“Mind Breaker”
  12. Patrīcija Spale “Heaven’s Raining Down on Me”
  13. St Levića“Tick Tock”
  14. Sasha Sil“Love is a Language”
  15. “Vēstulēs”“Kur?”

Ανάμεσα στους 15 καλλιτέχνες βλέπουμε γνωστά ονόματα όπως τον μεγαλύτερο pop star της Λετονίας τον Dons όπου θα συμμετέχει για τρίτη φορά στο Supernova αλλά και την Agnese Rakovska όπου το 2017 εκπροσώπησε την χώρα της με το συγκρότημα Triana Park. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε παλιότερα Supernova είναι oι Alekss Silvers, Avéi και Katrīna Gupalo. 

 

Στον ημιτελικό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους συμμετέχοντες και να αξιολογήσει ζωντανά την απόδοση των τραγουδιών για πρώτη φορά, ενώ στον τελικό θα επιλέξει τον νικητή του διαγωνισμού. Τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό, ο ρόλος του κοινού και της κριτικής επιτροπής θα είναι εξίσου σημαντικός. Ο Νικητής θα καθοριστεί από τη συνολική βαθμολογία των κλήσεων και των γραπτών μηνυμάτων του κοινού και την ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Το πρόγραμμα του Supernova 2024 έχει ως εξής:

  • Ημιτελικός – 03 Φεβρουαρίου
  • Τελικός – 10 Φεβρουαρίου

Οι Sudden Lights εκπροσώπησαν την Λετονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 με το τραγούδι τους “Aija” και κατέληξαν στην 11η θέση στον ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: lsm.lv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *