Λετονία: Θα συμμετάσχει ο pop star της χώρας Dons με το Hollow στο Supernova 2024;

Ο Dons είναι ο μεγαλύτερος pop star της Λετονίας αυτή τη στιγμή και η πρώτη του αγγλόφωνη κυκλοφορία single εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάνει πολλούς να πιστεύουν πως θα τον δούμε να διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024.

To Hollow είναι το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι του Dons (Artūrs Šingirejs) μετά το 2006. Τα σχόλια που συνόδευσαν την κυκλοφορία αυτή στα social media είναι πολύ θετικά, με τους περισσότερους να εικάζουν και να ελπίζουν πως θα είναι η συμμετοχή του Dons στο Supernova 2024, τον εθνικό τελικό της χώρας για την επιλογή της συμμετοχής της Λετονίας στην Eurovision 2024.

O Dons επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Λετονία δύο φορές στο παρελθόν και τις δύο φορές όμως κατέλαβε την δεύτερη θέση στην εθνική επιλογή.

Οι συμμετέχοντες του Supernova 2024 αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Ιανουάριο. Το Φεβρουάριο θα μπορέσουμε να δούμε τις live εμφανίσεις των καλλιτεχνών σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες μαζί με κριτική επιτροπή στον τελικό. Ο αριθμός των παραστάσεων και η ακριβής μορφή του Supernova 2024 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Οι Sudden Lights εκπροσώπησαν την Λετονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 με το τραγούδι τους “Aija” και κατέληξαν στην 11η θέση στον ημιτελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=SEykwl9X9SY

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *