Λετονία: To Hollow του Dons καλύτερο τραγούδι για το 2023!

Πριν από λίγες μέρες, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λετονίας, LTV, ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν στο Supernova 2024, μέσα από το οποίο θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2024.

Ανάμεσα στους υποψηφίους συναντάμε τον Dons, τον ο μεγαλύτερο pop star της Λετονίας αυτή τη στιγμή και με τραγούδι Hollow, που είναι το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι του Dons (Artūrs Šingirejs) μετά το 2006.

Τα σχόλια που συνόδευσαν την κυκλοφορία αυτή στα social media είναι πολύ θετικά, με τους περισσότερους να εικάζουν και να ελπίζουν πως θα είναι ο εκπρόσωπος της Λετονίας στην Eurovision 2024.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες ο Dons, κέρδισε το βραβείο για το ”καλύτερο λετονικό ραδιοφωνικό τραγούδι” για το 2023, με το κομμάτι Lauzto šķēpu karaļvalsts, που είναι η λετονική εκδοχή του Hollow, και που κυκλοφόρησε πριν τέσσερις μήνες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Dons να ερμηνεύει το Hollow στα λετονικά:

O Dons επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Λετονία δύο φορές στο παρελθόν και τις δύο φορές όμως κατέλαβε την δεύτερη θέση στην εθνική επιλογή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων καθιστώντας τον, απολυτό φαβορί για την Eurovision 2024.

Το πρόγραμμα του Supernova 2024 έχει ως εξής:

  • Ημιτελικός – 03 Φεβρουαρίου
  • Τελικός – 10 Φεβρουαρίου

Θα θέλατε να δείτε τον Dons στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *