Latvia Dons Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Λετονίας!

Η ένατη χώρα για σήμερα που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερή της πρόβα είναι η Λετονία. Η Βαλτική αυτή χώρα εκπροσωπείται φέτος από τον Dons με το “Hollow”!

Ποιoς είναι ο Dons;

Ο Dons είναι ο μεγαλύτερος pop rock star της Λετονίας και ένας από τους πιο βραβευμένους καλλιτέχνες της χώρας την τελευταία δεκαετία. Έχοντας κερδίσει το βραβείο Top Radio Hit του Latvian Music Recording Awards επτά φορές για το τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές. Έχει κυκλοφορήσει οκτώ σόλο άλμπουμ και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Muzikālās Banka για το Τραγούδι της χρονιάς του Latvijas Radio, πέντε φορές.

Επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Λετονία δύο φορές στο παρελθόν και τις δύο φορές όμως κατέλαβε την δεύτερη θέση στην εθνική επιλογή. Φέτος κατάφερε να κερδίσει το εθνικό τελικό της Λετονίας, Supernova 2024 και να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας με το τραγούδι “Hollow”.

Το Hollow είναι μια δυναμική μπαλάντα όπου υπογράφουν ο Ιρλανδός τραγουδοποιός και παραγωγός Liam Geddes και η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Kate Northrop.

Σήμερα, μετά από δεκαετίες επιτυχιών και sold out παραστάσεων σε αρένα και στάδια, ο Dons εξακολουθεί να βρίσκει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του ως καλλιτέχνης να στέκεται μπροστά σε ένα κοινό, μοιράζοντας τη μαγεία της μουσικής.

Η πρόβα

Δεν υπάρχουν αλλαγές ούτε και για την Λετονία σε σχέση με τη αρχική πρόβα.

Η εμφάνιση είναι παρόμοια με τον εθνικό τελικό της Λετονίας, Supernova 2024.

Ο Dons είναι ντυμένος για άλλη μια φορά στα μπλε με αμάνικο μπλουζάκι.

Το σκηνικό περιλαμβάνει ένα τεράστιο κυκλικό στήριγμα (ίσως τρία ή τέσσερα μέτρα σε διάμετρο), στο οποίο ο Dons στέκεται στην αρχή του τραγουδιού. Δεν κινείται, δεν περιστρέφεται ή ανάβει, αλλά δημιουργεί ένα πραγματικά ισχυρό σημείο εστίασης στη σκηνή.

Επικρατούν μπλε και λευκοί φωτισμοί και υποστηρίζεται από έναν τοίχο LED με απαλά παλλόμενα φώτα και κύκλους. Τα εφέ φωτισμού είναι πραγματικά πολύ έξυπνα – πολλοί αργοί μπλε προβολείς στους στίχους του κουπλέ που δημιουργούν έντονο φωτισμό, πιο λευκά φώτα στο ρεφρέν.

Latvia second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Latvia second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Η Dress Rehearsal της Λετονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *