Luxembourg Song Contest

Λουξεμβούργο: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του Luxembourg Song Contest!

Ούτε μια εβδομάδα δεν έμεινε, έτσι ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Λουξεμβούργου, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του Luxembourg Song Contest. Το μεγάλο τελικό θα παρουσιάσουν, οι Désirée Nosbusch, Melody Funck, Raoul Roos και Loïc Juchem.

H Désirée Nosbusch δεν είναι άγνωστο όνομα στους θαυμαστές της Eurovision.

Δεν είναι τυχαίο ότι μια γνωστή Λουξεμβουργιανή ηθοποιός θα συντονίσει τον τελικό του Luxembourg Song Contest. Σε ηλικία 12 ετών ακούστηκε για πρώτη φορά στο RTL Radio, στα 14 της βρέθηκε μπροστά στην κάμερα στη Γερμανία. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε το 1984 οπου ηταν η παρουσιαστρια της Eurovision στο Théâtre Municipal του Λουξεμβούργου. Σχεδόν σε μια νύχτα, αυτή η μετριοπάθεια έκανε την Désirée Nosbusch διάσημη σε όλη την Ευρώπη, πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την παρουσίασή της με ενθουσιασμό. Η βραβευμένη ηθοποιός έχει παίξει σε περισσότερες από 60 διεθνείς ταινίες και εργάζεται ως σκηνοθέτης.

Melody Funck

Οι influencers παίζουν σημαντικό ρόλο σε διαγωνισμούς όπως και στην Eurovision. Και ποιος σε αυτή τη χώρα θα μπορούσε να είναι καλύτερος ως συμπαρουσιάστρια από τη Melody Funck. Είναι γνωστή για την υπερβολική παρουσία της, με λαμπερά πολύχρωμα outfits.
Ως influencer, η Melody Funck παρουσιάζει ως επί το πλείστον μακριά βραδινά φορέματα, έχει παρουσιάσει και η ίδια μια εκπομπή, το παιχνίδι “Qui sera le dernier”. Η influencer είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok, 220.000 στο Instagram και πάνω από 100.000 στο YouTube.

Raoul Roos και Loïc Juchem

Raoul Roos και Loïc Juchem θα είναι οι δυο άντρες συμπαρουσιαστές. Είναι ήδη γνωστοί μέσω της παρουσίας τους στις πλατφόρμες του RTL, στην εκπομπή ” Exposed “, αυτή τη φορά αυτό το δίδυμο δεν θα είναι εναντίον του άλλου, αλλά μαζί. Με τους Raoul Roos και Loïc Juchem να είστε σίγουροι ότι ούτε ο τελικός του Σαββάτου δεν θα είναι βαρετός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός του Δουκάτου θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου και θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους του Λουξεμβούργου να επιλέξουν το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα τους εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Μάλμε. Ο νικητής θα προκύψει από τον συνδυασμό της ψήφου μιας κριτικής επιτροπής και του κοινού (50%/50%).

Οι συμμετέχοντες που θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση του Λουξεμβούργου στο Μάλμε είναι:

  1. Angy & Rafa Ela“Drop”
  2. CHAiLD “Hold On”
  3. EDSUN“Finally Alive”
  4. Joel Marques“Believer”
  5. Krick“Drowning in the rain”
  6. Naomi Ayé“Paumée sur terre”
  7. One Last Time – “Devil in the Detail”
  8. TALI – “Fighter”

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Λουξεμβουργου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: RTL

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *