Bambie Thug: Είμαι αυτό που χρειάζεται η Ιρλανδία! | Συνέντευξη

Το Bambie Thug από την Ιρλανδία έδωσε μία συνέντευξη στον Πασχάλη του Eurovisionfun, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Eurosong 2024 και έδωσε μερικές πληροφορίες για το τραγούδι και τη σκηνική εμφάνιση.

Ποιο είναι το Bambie Thug

Μου αρέσει να συγχωνεύω πολλά στυλ σε ένα. Δεν μου αρέσει να με βάζουν σε κουτί. Είμαι τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής.

Είμαι γκοθ προφανώς, μου αρέσει να φοράω μαύρα συνέχεια. Λατρεύω και το θέατρο. Σπούδασα μουσικό θέατρο στο Λονδίνο. Μου αρέσει να δημιουργώ χαρακτήρες και διαφορετικούς κόσμους.

Πώς αποφάσισε να συμμετέχει στο Eurosong

Είμαστε ισόπαλοι με τη Σουηδία σε νίκες! Πάει πολύς καιρός από τότε που η Ιρλανδία κέρδισε τον διαγωνισμό και χρειάζονται ένα ταρακούνημα. Μάλλον είμαι αυτό που χρειάζεται! Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που κέρδισαν οι ABBA και τους αγαπώ και σκέφτηκα ότι έπρεπε να το κάνω φέτος. Οι φίλοι μου με ενθάρρυναν να συμμετάσχω. Ελπίζω η χώρα μου να με ψηφίσει, θα είμαι η σωστή επιλογή!

Λίγα λόγια για το τραγούδι

Δεν γράφω μουσική με κάτι στο μυαλό μου. Απλώς γράφω. Το Doomsday Blue έχει να κάνει με την αγνόηση των δυνατοτήτων σας στις σχέσεις, στη ζωή, στην καριέρα. Έχει να κάνει με το να θεωρείσαι δεδομένο, αλλά και να ξέρεις την αξία σου. Αναδεικνύει τέλεια όλες τις πτυχές μου μουσικά από τη ροκ μέχρι την ποπ μέχρι την τζαζ μέχρι το electro metal. Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό τραγούδι. Δεν είναι εύκολο να το τραγουδήσω, είναι πρόκληση για μένα και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πιστεύω στο τραγούδι, δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά αλλού τραγούδι που να ακούγεται έτσι, γι’ αυτό αποφάσισα να συμμετέχω με αυτό.

Πώς είναι μέχρι τώρα η εμπειρία στο Eurosong

Αυτό είναι υπέροχο. Είναι ωραίο να μιλάς με τόσους πολλούς ανθρώπους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να δείξω την τέχνη μου στη χώρα μου. Η καριέρα μου είναι κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ιρλανδία δεν είχε ιδέα για εμένα και αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για μένα, καθώς είμαι αποδεκτό από τόσους πολλούς ανθρώπους στο δικό μου έδαφος.

Τι να περιμένουμε να δούμε στη σκηνή

Μπορείτε να περιμένετε υπέροχα κοστούμια και μια εκπληκτική παράσταση.

Είναι το Bambie Thug φαν της Eurovision;

Παρακολουθώ τη Eurovision με φίλους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο φίλος μου ο Luke Black ήταν εκεί πέρυσι και ήταν ωραίο που τον είδα να εκπροσωπεί τη Σερβία. Πάντα υπάρχει κάτι που αγαπώ, ένα τραγούδι, τα κοστούμια, το θέαμα.

Ποιες συμμετοχές έχει ξεχωρίσει;

Η Conchita Wurst και προφανώς ο φίλος μου ο Luke και το Cha Cha Cha.

Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί;

Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τους ABBA!

Το μήνυμα του Bambie Thug στους αναγνώστες μας

Ευχομαι να συνεχίσετε να στηρίζετε τη μικρή γκοθ γκρέμλιν γκόμπλιν μάγισσα σε αυτό το ταξίδι και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη σας. Είμαι πρόθυμο να σας δώσω κάτι πραγματικά ξεχωριστό! Αγάπη και μαγεία!


Ευχαριστούμε το Bambie Thug για τη συνέντευξη και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο Eurosong 2024!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *