Sofia Coll: “Η Eurovision θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη καριέρα μου!” | Συνέντευξη |

Σε μία συνέντευξή του στον Αποστόλη και τον Πασχάλη, η Sofia Coll, υποψήφια εκπρόσωπος της Ισπανίας στον Διαγωνισμό της Eurovision 2024, μίλησε αποκλειστικά τόσο για Benidorm Fest 2024 όσο και για την επιθυμία της να βρεθεί στη σκηνή του Malmö Arena!

Πως πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Benidorm Fest;

“Αν και φέτος δεν ήταν στο μυαλό μου, γιατί ήμουν σε διάφορα σόου στην τηλεόραση πάντα σκεφτόμουν ότι με ένα καλό τραγούδι θα ήθελα να πάω στην Eurovision! Έτσι, το καλοκαίρι έλαβα ένα τηλεφώνημα από τους δημιουργούς του τραγουδιού ότι έχουν το τραγούδι και θέλουν να πάμε στη Eurovision και όταν το ολοκληρώσαμε τον Σεπτέμβρη κατάλαβα ότι έχουμε κάτι καλό που μπορεί να δουλέψει στη σκηνή του διαγωνισμού”

Το μήνυμα του τραγουδιού:

“Όταν γράφαμε το τραγούδι σκεφτόμουν τον εαυτό μου στη σκηνή της Eurovision και του Benidorm Fest και πως θα ήθελα να νιώσω όταν έρθει αυτή η στιγμή. Ήθελα να μεταφέρω το ταξίδι μου και τις ευκαρίες που δεν μου δόθηκαν και με έκαναν αυτό που είμαι και να τα έχω μαζί μου σε αυτό το τραγούδι.

Στη συνέχεια η Sofia μας αποκάλυψε πως θα πλαισιώνεται από χορευτές στη σκηνή του Benidorm Fest και θα είναι αρκετά θεατρικό. Ως αγαπημένη της συμμετοχή της Ισπανίας χαρακτήρισε αυτή της Chanel το 2022, ενώ ως αγαπημένη της συμμετοχή από τον διαγωνισμό γενικά μας ανέφερε την περσινή συμμετοχή της Φινλανδίας “Cha Cha Cha”  αλλά και το “Snap” από την Αρμενία το 2022!

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη της Sofia Coll παρακάτω:

Ευχαριστούμε την Sofia Coll για την αποκλειστική συνέντευξη και της ευχόμαστε ολόψυχα να την δούμε στο Μάλμε!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *