Ελλάδα: Με το “Ζάρι” η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024;

Πολλές πληροφορίες φαίνεται πως είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πριν λίγο ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στο διαγωνισμό, έχει τον τίτλο “Ζάρι” και είναι μία σύνθεση του OGE, της ίδιας αλλά και άλλων δημιουργών.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέδωσε και πλάνα από τα γυρίσματα του video clip τα οποία πραγματοποιούνται αυτή την ώρα, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ στα πλάνα αυτά είδαμε και τον Φωκά Ευαγγελινό, επιβεβαιώνοντας αυτό που πρώτα διαβάσατε μέσα από την ιστοσελίδα μας, πως δηλαδή θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής μας στην Eurovision 2024.

Στα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή η Μαρίνα Σάττι κρατά την ελληνική σημαία, επάνω στην Ακρόπολη με φόντο τις ελληνικές αρχαιότητες, ενώ όπως αντιλαμβανόμαστε έχει την ιδιότητα της ξεναγού. Όλα αυτά φυσικά για τις ανάγκες του video clip, που όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Γυρίσματα επίσης όπως ειπώθηκε στην εκπομπή έγιναν και στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα τέλος με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το “Ζάρι” θα περιέχει κυρίως ελληνικούς στίχους, ενώ εξετάζεται και η χρησιμοποίηση κάποιων ελάχιστων αγγλικών στίχων, ώστε το μήνυμα του τραγουδιού να γίνει ευκολότερα αντιληπτό στο διεθνές κοινό της Eurovision. Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά πως ο ζουρνάς είναι το μουσικό όργανο που χαρακτηρίζει το τραγούδι.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Κάποιες πληροφορίες από κάποιον που ξέρει τι εστί OGE? Βρήκα ραπ, τραπ, rnb πράγματα, πώς αυτό θα παντρευτεί με το ζουρνά και το έθνικ στοιχείο; Μόνο μην πάμε φουλ experimental φοβάμαι.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Ο OGE είναι γνωστός παραγωγός που έχει γράψει πολλά ποπ τραγούδια που είναι γνωστά. Με την Μαρίνα έχουν κάνει το πόνος κρυφός. Στην Demy έχει γράψει το χιτ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΆ, στην Τσαγκρινου το ΣΑΝ ΛΆΒΑ… Είναι καταξιωμένος παραγωγός. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

      Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Θα μου άρεσε να υπάρχει και αγγλικός στίχος να μην είναι μόνο στα ελληνικά αλλά ίσως όπως έχει δομηθεί το τραγουδι να μην ταιριάζει .

    Απάντηση
  3. Eurofan
    Eurofan says:

    Εχω μπερδευτει. Στο βίντεο ο Πουλόπουλος λέει πως ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ είναι ο Will Noyce ενώ σε προηγούμενο άρθρο διάβασα πως δεν θα σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ για το τραγούδι της eurovision. Ευχαριστούμε πάντως για την γρήγορη ενημέρωση που παρέχετε 🙂

    Απάντηση
  4. Music -Man
    Music -Man says:

    Και βέβαια…το τραγούδι θα είναι δικό της! Και των συνεργατών της! Λογικοτατο. Αυτά τα “στείλτε τραγούδια για να επικεξουμε κτλ”, από την αρχή τα θεωρούσα περιττά και αστεία. Όταν κάνεις πρόταση στη Σαττι, δεν περιμένεις να σου πει ναι, αν…ΔΕΝ πάει με δικό της τραγουδι! Δεν γίνεται. Και το θεωρώ σωστό βεβαια. Το έλεγα από την αρχή, ότι όταν ακούσουμε την τραγούδι, θα είναι δικό της! Μου αρέσει ο τίτλος “Ζάρι” (μικρός, λιτός, εύκολος και για τους ξένους), μου αρέσουν ο ζουρνάς και ο Ελληνικός στίχος, μου αρέσει αν αναλάβει ο Φωκάς! Επίσης και η Ελληνικότητα του video clip. Κλισέ βέβαια, αλλά οκ. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία εύχομαι.

    Απάντηση
  5. Μάρα
    Μάρα says:

    Άντε να δούμε αν τα ”ζάρια” θα φέρουν εξάρες ή ασσόδυο…
    Πάντως, το τραγούδι θα έχει μπόλικα στοιχεία. Λένε για pop με λίγο rap και ζουρνά?!

    Απάντηση
  6. καμπανάκια
    καμπανάκια says:

    Ααααααχ, σας παρακαλώ, ας προσέξει μην πέσει στην παγίδα με τα ακαταλαβίστικα το ’18 περί “διαλόγου της Ελλάδας και Ελλήνων” της Τερζή και λοιπά εθνικιστικά, που οι eurofans την έτζασαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ένα αξιόλογο τραγούδι σε παραγωγή και ελληνικούς στίχους που πήγε άκλαυτο λόγω παντελούς έλλειψης εμπειρίας στην επικοινωνία για τη μοντέρνα ESC. Δείτε τι έγινε στην Ιταλία προχθές με την A.Mango και ποια η άποψη της GenZ για το ρόλο της σύγχρονης γυναίκας. Μα “ξεναγός στην Ακρόπολη”; Cringe! Οι πρώτες πληροφορίες μου δημιουργούν ένα προαίσθημα για γκράντε φιάσκο κι ελπίζω, ειλικρινά, να διαψευστώ…

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Ζήσαμε μεγάλο φιάσκο πέρσι, δεν θέλουμε άλλο.
      Φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά!! Ας μην βιαζόμαστε, να δούμε πρώτα ολόκληρο το βίντεο κλιπ και μετά κρίνουμε. Εξάλλου το σημαντικό και αυτό που μας νοιάζει περισσότερο είναι το τραγούδι μας να είναι καλό.

      Απάντηση
  7. Dim
    Dim says:

    Τελικά όσοι λέγαμε πως δεν θα διάλεγε ένα από τα 150 τραγούδια που έστειλαν διάφοροι συνθέτες και στιχουργοί στην ΕΡΤ πέσαμε μέσα. Τότε προς τί όλο αυτό στείλτε τραγούδια. Τώρα ποιος θα εμπιστευτεί ξανά να στείλει τραγούδια στο μέλλον αν η ΕΡΤ ξαναπεί στείλτε τραγούδια για άλλον καλλιτέχνη; Ελπίζω μόνο μη χρησιμοποιηθούν αυτά τα τραγούδια που έχει η ΕΡΤ σε άλλα projects διαφόρων καλλιτεχνών χωρίς να αποδοθούν τα νόμιμα πνευματικά δικαιώματα στους συνθέτες και στιχουργούς που τα εμπιστεύτηκαν στην ΕΡΤ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *