Ιταλία: Απογοητευμένος ο Geolier μετά τις χθεσινοβραδινές αποδοκιμασίες!

Το φινάλε της χθεσινοβραδινής βραδιάς των διασκευών του 74ου Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο πήρε απροσδόκητη τροπή, με τον νικητή, Geolier, να γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών και χλεύης από τους παρευρισκόμενους στο Teatro Ariston.

Ο ράπερ Geolier αναδείχθηκε νικητής χάρη στην εμφάνισή του μαζί με τους Guè, Luchè και Gigi D’Alessio. Ωστόσο, αντί για χειροκροτήματα, ο τραγουδιστής δέχτηκε έναν καταιγισμό αποδοκιμαστικών αποδοκιμασιών κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.

Σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, ο Geolier δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του:

“Έκανα τα πάντα για να φέρω αυτούς τους τρεις γίγαντες στη σκηνή. Στη συνέχεια, να κερδίσω και να βγω στη σκηνή με τον κόσμο να γιουχάρει, να σηκώνεται και να φεύγει… Ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές. Για την ακρίβεια, η χειρότερη…”.

Η βραδιά, η οποία αναμενόταν με ανυπομονησία, έληξε με κακή διάθεση, καθώς η αντίδραση του κοινού αμαύρωσε αυτό που θα έπρεπε να είναι μια εορταστική στιγμή. Παρά τις προσπάθειες του Geolier και τη συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες, η ανταπόκριση του κοινού ήταν απροσδόκητη και βαθιά απογοητευτική.

Η διαμάχη γύρω από την έκβαση της βραδιάς διασκευών του Φεστιβάλ του Sanremo 2024 εγείρει ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του κοινού στη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας του φεστιβάλ και τον αντίκτυπο των αντιδράσεών τους στους καλλιτέχνες. Οι ειλικρινείς παρατηρήσεις του Geolier αντανακλούν την απογοήτευση ενός καλλιτέχνη που έδωσε την καρδιά του στην ερμηνεία του μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει την περιφρόνηση του κοινού.

Καθώς το Sanremo 2024 συνεχίζεται απόψε, το περιστατικό αυτό χρησιμεύει ως υπενθύμιση της απρόβλεπτης φύσης των ζωντανών εμφανίσεων και του συναισθηματικού rollercoaster που συχνά βιώνουν οι καλλιτέχνες επί σκηνής.

Πως να παρακολουθήσετε το Sanremo 2024

Το Φεστιβάλ του Sanremo 2024 μπορείτε να το παρακολουθηθεί ζωντανά στην τηλεόραση, από το Rai1, αλλά και από τον ιστότοπο του RaiPlay στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της ιταλικής μουσικής, έχετε υπομονή στα ατέρμονα ιταλικά σόου, με πολλούς καλεσμένους, ατελείωτους πολλές φορές διαλόγους και κάθε άλλου είδους παρεμβολές που μπορεί να τραβήξουν τη μετάδοση ακόμα και μετά τις 2 το πρωί, συντονιστείτε μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού, από την οποία μεγάλοι διεθνείς σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους!

Πέρσι, την Ιταλία εκπροσώπησε για δεύτερη φορά ο Marco Mengoni, μετά την νίκη του στο Sanremo 2023, με το τραγούδι Due Vite. Το τραγούδι με 350 βαθμούς κατέκτησε την τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

1 reply
  1. Gus
    Gus says:

    Έτσι ξαφνικά ? Γράψατε που γράψατε…εξηγήσετε το γιατί έγινε? Μερικές φορές καλό είναι να γράψουμε χωρίς να θεωρούμε δεδομένο ότι ο άλλος γνωρίζει ότι και ο συντάκτης….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *