Ιταλία: Το “La Noia” της Angelina Mango γίνεται πλατινένιο!

Η δυναμική πορεία του «La noia» και της Angelina Mango συνεχίζεται με πολύ δυναμικούς ρυθμούς.  Η ιταλική συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έλαβε την πλατινένια πιστοποίηση στην Ιταλία, αναδεικνύοντας έτσι την αγάπη που έλαβε τόσο από το φεστιβάλ του Σανρέμο, όσο και απ’ το Ιταλικό κοινό στη συνέχεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Mango (@angelinamango_)

Το «La noia» της Angelina Mango έχει γίνει πλατινένιο, καθώς έχουν πουληθεί πάνω από 100.000 αντίτυπα από την κυκλοφορία του. Στο Spotify, το τραγούδι έχει μεταδοθεί σχεδόν 25.000.000 φορές. Φυσικά, το τραγούδι έχει κατακτήσει τα charts και σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας καταφέρει να μπει στα καλύτερα τραγούδια σε πολλές χώρες!

Η Angelina ακολουθεί τα βήματα αρκετών προηγούμενων Ιταλών καλλιτεχνών της Eurovision, όπως ο Marco Mengoni, ο Diodato και ο Mahmood, οι οποίοι έφτασαν στο Gold και πέρα από τις συμμετοχές τους στα αντίστοιχα χρόνια.

Λίγα λόγια για την Angelina Mango

H Angelina Mango είναι 22 ετών. Είναι κόρη του γνωστού καλλιτέχνη Mango. Έγινε γνωστή μετά την συμμετοχή της το 2022 στο δημοφιλές τάλεντ σόου,  Amici di Maria De Filippi, όπου και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Έχει δισκογραφία από το 2020 και έχει κυκλοφορήσει εννιά singles. Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε από ένα συγκρότημα με τον αδερφό της, στο οποίο ακόμα παραμένει μέλος, παρά την σόλο πορεία φυσικά που έχει ήδη χαράξει.

Φέτος θα πραγματοποιήσει την 49η συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Το 2023 ο Marco Mengoni κατέλαβε την τέταρτη θέση για την Ιταλία, με το Due Vita.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *