Κροατία: Αντιγραφή το Rim Tim Tagi Dim του Baby Lasagna;

Ένα demo ενός dj που υπάρχει μάλιστα εδώ και τρία χρόνια στο YouTube με την ονομασία Espectro κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα φόρα και στις ομάδες των φίλων της Eurovision, οι οποίοι σχολιάζουν όχι απλά την ομοιότητα, αλλά την πιστή αντιγραφή μέρος του τραγουδιού του Baby Lasagna με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κροατία στην Eurovision 2024.

Μπορείτε να ακούσετε και εσείς και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Μετά το 3ο λεπτό ακριβώς:

Ο Baby Lasagna κέρδισε μία σαρωτική νίκη στο Dora 2024, τον εθνικό τελικό της Κροατίας για την Eurovision και έτσι με το τραγούδι Rim Tim Tagi Dim, θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Μάλμε. Μάλιστα θεωρείται ήδη ένα από τα φαβορί, αφού η Κροατία βρίσκεται στην δεύτερη θέση των στοιχημάτων για νίκη στην Eurovision 2024.

Άγνωστο παραμένει αν ο Baby Lasagna έχει αντιγράψει ή έχει αγοράσει το συγκεκριμένο sample. Εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε με κάθε νεοτέρο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Το beat και όπως χτίζεται και κλιμακώνεται ο ήχος…. ολόιδια! Ίδια! Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά δεν μιλάμε για μια επιρροή π,Χ αλλά για κανονική αντιγραφή!

    Απάντηση
  2. Κώστας
    Κώστας says:

    Ναι εντάξει λες και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Καταρχάς είναι πανευκολο να βρεις ομοιότητες σε τραγούδια της eurovision με αλλά ακόμα και πιο γνωστά και που βγάζουν μάτι ότι είναι αντιγραφή.Για την Loreen πέρυσι που έκοψε και έραψε ένα τραγούδι αποκλειστικά και μόνο από άλλες μελωδίες πασίγνωστες δεν είπατε τίποτα η Κροατία σας μάρανε

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Δεν ειναι αντιγραφή. Ειναι το ιδιο τραγούδι. Και η Loreen περυσι το ιδιο εκανε και κερδισε και ρουθουνι δεν ανοιξε. Κατι παρομοιο περιμενω και εδω

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *