Κροατία: Το σχόλιο του Käärijä για το “RIM TIM TAGI DIM” του Baby Lasagna!

Την περασμένη Κυριακή, ο Baby Lasagna στέφθηκε νικητής του Dora 2024 και ως εκ τούτου εκπρόσωπος της Κροατίας στη Eurovision 2024 με το τραγούδι του “RIM TIM TAGI DIM”. Ακόμη και πριν την εθνική επιλογή, το “RIM TIM TAGI DIM” τράβηξε την προσοχή του κοινού, οδηγώντας την Κροατία στην κορυφή των στοιχηματικών αποδόσεων. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Baby Lasagna κέρδισε το Dora 2024 με συντριπτική διαφορά.

Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα σχόλια σχετικά με το πόσο παρόμοιο ακούγεται και φαίνεται το “RIM TIM TAGI DIM” σε σχέση με το “Cha Cha Cha” του Käärijä, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση το 2023. Τα σχόλια αυτά εντάθηκαν ειδικά μετά την εμφάνιση του Baby Lasagna στο Dora. Σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, το οποίο και συγκρίνει τις εμφανίσεις των Käärijä Baby Lasagna, ο Käärijä σχολίασε τα εξής:

Ίδιο vibe αλλά δεν είναι το ίδιο! Λατρεύω αυτό το τρελό Κροατικό τραγούδι

Το προαναφερθέν σχόλιο του Käärijä δημοσίευσε ο Baby Lasagna σε Instagram story του, το οποίο και προφανώς αξιολογεί θετικά.

Αυτή τη στιγμή ο Baby Lasagna είναι ένα από τα καυτά φαβορί για τη νίκη στον ερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, καθώς βρίσκεται δεύτερος στην κατάταξη των στοιχημάτων για τη νίκη. Η Κροατία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 7 Μαΐου.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το reaction video του EurovisionFun για το “RIM TIM TAGI DIM “, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *