Ιταλία: Πέντε χορεύτριες θα συνοδεύσουν την Angelina Mango επί σκηνής | Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες!

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μέσα στην ημέρα , η έντονη φημολογία για τον χορογράφο της Angelina Mango για τη Eurovision 2024 επιβεβαιώθηκε. Ο Mecnun Giasar, γνωστός και ως Majnoon, θα αναλάβει χρέη χορογράφου για τη συμμετοχή της Angelina Mango στη Eurovision 2024.

Μάλιστα και όπως ανέβασε η Angelina Mango στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι πρόβες για τη Eurovision 2024 ξεκίνησαν και η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν θα είναι μόνη της στη σκηνή. Mαζί της θα έχει πέντε χορεύτριες (αν κοιτάξετε προσεκτικά το τρίτο slide, ο Majnoon μας δείχνει ένα μικρό μέρος της χορογραφίας του “La Noia” )

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Mango (@angelinamango_)

 

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, αν ο Mecnun θα κάνει μόνο τη χορογραφία της Angelina ή αν θα αναλάβει ολόκληρη τη σκηνοθεσία.

Ποιος είναι 0 Mecnun Giasar;

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει στο παρελθόν ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour. Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon.

Πλην της Ιταλίας, ο Majnoon θα επιμεληθεί και τη χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής με τη Μαρίνα Σάττι. Αντιλαμβανόμαστε πως ο Μajnoon είναι έτοιμος να κατακτήσει και την πίστα της Eurovision, καθώς αμφότερες οι συμμετοχές των οποίων την επιμέλεια έχει αναλάβει, φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων για τη νίκη της Eurovision 2024.

Η Angelina Mango με τη νικητήρια στο Φεστιβάλ του Σανρέμο συμμετοχή της, “La Noia”, θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η Ιταλία, ως μέλος των BIG 5, παίρνει αυτόματα μια θέση στον Μεγάλο Τελικό της 11ης Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *