Μήνυμα στήριξης από τον Andrew Lambrou για την Eden Golan στην εκδήλωση του OGAE Ισραήλ!

Ο OGAE Ισραήλ διοργάνωσε μία εκδήλωση στο κέντρο του Τελ Αβίβ για την Eden Golan,  θέλοντας να της ευχηθεί καλή επιτυχία λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε. Στην εκδήλωση αυτή προβλήθηκαν διάφορα μηνύματα συμπαράστασης στην Eden και το Hurricane κυρίως από πρώην εκπροσώπους του Ισραήλ στον διαγωνισμό. Ανάμεσα όμως στα μηνύματα συμπαράστασης ήταν και ένα video από τον Andrew Lambrou.

O Andrew Lambrou ήταν στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου όταν και πραγματοποιήθηκε το τρομοκρατικό χτύπημα της Χαμάς στα νότια της χώρας. Τότε μάλιστα είχαν συναντηθεί με την Eden, με την οποία όπως αποκαλύπτει στο βίντεο, έχουν γράψει μαζί και ένα τραγούδι.

Θέλω να σου ευχηθώ (Eden) καλή επιτυχία στην Eurovision. Ξέρω ότι θα σκίσεις. Λατρεύω το Hurricane. Γνωρίζω πως είσαι μία υπέρ ταλαντούχα καλλιτέχνιδα. Απόλαυσε όλη την διαδικασία και τις στιγμές σου στην σκηνή, ανυπομονώ να σε δω από την τηλεόραση.

 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Andrew Lambrou εκφράζει την στήριξη του στην Eden Golan και το Hurricane. Όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι είχε ανεβάσει σχετικό Instagram story, όπου ανέφερε πως το Hurricane έχει κολλήσει στο μυαλό του.

Το Hurricane ήταν το video clip στο κανάλι του διαγωνισμού με τις περισσότερες προβολές τον μήνα Μάρτιο, πίσω μόνο από το Europapa της Ολλανδίας και πάνω από το ZARI της Μαρίνας Σάττι.

Το Ισραήλ διαγωνίζεται στην θέση νο14 στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024,  στις 9 Μαίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *