Marie Reim Germany

Γερμανία: Στιγμιότυπα από τις πρόβες του Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024!

Ο Γερμανικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ARD δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πρόβες του Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024!

Οι πρόβες για τον εθνικό τελικό ξεκίνησαν χθες και το ARD προχώρησε σε δημοσίευση φωτογραφιών από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στην σκηνή.

Η σειρά εμφάνισης των εννέα καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στον τελικό του “Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024″ είναι η εξής:

1. NinetyNine – “Love on a budget”

NinetyNine

NinetyNine

2. Leona – Undream you”

Leona

Leona

3. Isaak Guderian – “Always on the run”

Isaak Guderian

Isaak Guderian

4. GALANT – “Katze”

GALANT

GALANT

5. Floryan – Scars”

Floryan

Floryan

6. Bodine Monet – “Tears like rain”

Bodine Monet

Bodine Monet

7. RYK – “Oh boy”

Ryk

Ryk

8. Marie Reim – “Naiv”

Marie Reim

Marie Reim

9. Max Mutzke – “Forever strong”

Max Mutzke

Max Mutzke

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2024, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 16 Φεβρουάριου. 

Η νικήτρια εμφάνιση θα καθοριστεί από την ψηφοφορία του κοινού (50%) και την ψηφοφορία της διεθνούς κριτικής επιτροπής (50%),  όπως και στη Eurovision.

Οκτώ διεθνείς επιτροπές θα αξιολογήσουν σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης της ESC (1 – 12 βαθμοί).  Πέντε επαγγελματίες της μουσικής σε οκτώ διαφορετικές χώρες θα αξιολογήσουν τις παραστάσεις από την τελευταία πρόβα το προηγούμενο βράδυ.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας για την πρώτη θέση, η υψηλότερη βαθμολογία του κοινού θα κρίνει ποιος θα πάει στο Μάλμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Γερμανία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024!

Πηγή/Φωτό: esc-kompakt.de

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *