Γεωργία: Η Nutsa Buzaladze στο στούντιο με τον Darko Dimitrov!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Ada Verdi, αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Studio, με τον πασίγνωστο συνθέτη Darko Dimitrov, αλλά και την εκπρόσωπο της Γεωργίας, στη φετινή Eurovision, Nutsa Buzaladze.

Η συνάντηση αυτή, από ότι φαίνεται έχει να κάνει με τη συμμετοχή της Nutsa, στην Eurovision 2024!

Darko & Nutsa

Darko & Nutsa

Ποιός είναι ο Darko Dimitrov;

Ο Darko Dimitrov είναι ένας θρύλος της Eurovision και έχει καταφέρει να αναδείξει τη Βαλκανική μουσική όσο κανένας άλλος!

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, 1973 στα Σκόπια, Γιουγκοσλαβία (σημερινή Βόρεια Μακεδονία), γιος του διακεκριμένου τραγουδιστή και συνθέτη, Slave Dimitrov. Η οικογένεια του έχει μεγάλη προϊστορία στη μουσική, με τον παππού του, Blagoja Petrov Karagjule, να είναι πασίγνωστος τενόρος αλλά και τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής. Ο Darko αποφοίτησε απο την ακαδημία μουσικής στα Σκόπια και μέχρι και σήμερα δουλεύει στο στούντιο που δημιούργησε με τον πάτερα του και τον αδερφό του όπου ονομάστηκε ‘Studio Dimitrovi’.

Τα τραγούδια του έχουν συμμετάσχει σε αρκετά μουσικά φεστιβάλ όπως το Skopje FestMakFestOhrid FestSunčane Skale το Budva Music Festival στο Μαυροβούνιο, το FERAS Radio Festival στη Σερβία, Croatian Radio Festival, το Split Festival στην Κροατία, το Pamukkale Festival στην Turkey, τα Golden Stag στη Ρουμανία, καθώς και το Kënga Magjike της Αλβανίας!

Περισσότερες πληροφορίες για τα τραγούδια που έχει γράψει/συνθέσει ο Darko Dimitrov για τον μουσικό θεσμό της Eurovision Song Contest, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πώς θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής της Nutsa Buzaladze;

Υπενθυμίζουμε, ότι περισσότερα από 300 τραγούδια, κατατέθηκαν για την καλλιτέχνιδα για τον επερχόμενο διαγωνισμό.

Τα περισσότερα εκ των οποίων υπογράφουν ξένοι συνθέτες. Η διαδικασία αξιολόγησής των υποψηφίων τραγουδιών έχει ξεκινήσει, ωστόσο δεν υπάρχει, προς το παρόν, επικρατέστερη συμμετοχή. Ανάμεσά τους βρίσκονται αρκετές αξιόλογες προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσει η ίδια η Nutsa, η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο στην επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Μάλμε.

Τα παραπάνω ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την αποκλειστική είδηση που μοιραστήκαμε μαζί σας πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με την οποία αρκετοί, κυρίως ξένοι, καταξιωμένοι συνθέτες κατέθεσαν τις προτάσεις τους στη γεωργιανή δημόσια τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί μουσικοί που είναι γνώριμοι στο κοινό του Διαγωνισμού, μέσα από πολλές συμμετοχές, είτε σε αυτόν, είτε σε εθνικούς τελικούς ανά την Βόρεια Ευρώπη (και όχι μόνο), έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους, με πολλά ενδιαφέροντα τραγούδια, μεταξύ αυτών και dance χορευτικά κομμάτια. Άλλωστε η ίδια, Nutsa Buzaladze, δεν έχει κρύψει την προτίμηση της, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να κάνει άπαντες να χορέψουν.

Η είδηση ότι η Nutsa Buzaladze, θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία στην Eurovision 2024, έχει αναθαρρέψει το γεωργιανό κοινό, που έχει να δει τη χώρα του στον μεγάλο Τελικό, από το μακρινό 2016. Επιπλέον, η χώρα  έχει σημειώσει άνοδο 30 θέσεων στις στοιχηματικές εταιρίες, φτάνοντας μέχρι και την 8η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *