Marina Satti Greece Eurovision 2024

Ελλάδα: Αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα του video clip | Updated

Λιγότερο από τρεις μήνες μένουν μέχρι τον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision και οι προετοιμασίες της ελληνικής αποστολής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι τη χώρα μας στο Μάλμε είναι έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα. Μάλιστα, τα γυρίσματα του video clip πρόκειται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Πριν λίγες ώρες η Μαρίνα Σάττι, μέσω ενός Instagram story, απηύθυνε κάλεσμα στους ακόλουθούς της, ζητώντας τους να συμμετέχουν στο επόμενο video clip της, τα γυρίσματα για το οποίο θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως ζητά, κατά κύριο λόγο, άτομα που έχουν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Ως παραδείγματα έφερε τον χορό, τα ακροβατικά και τα μαγικά κόλπα. Το παραπάνω ωστόσο δεν αποτελεί περιορισμό, όλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Μέσω του story αυτού γνωστοποιήθηκε και ο σκηνοθέτης του video clip. Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Will Noyse, ο οποίος έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως η SZA, ενώ οι ταινίες του έχουν συμπεριληφθεί σε μεγάλες πλατφόρμες, όπως το HBO. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στέλνοντας μία selfie στον λογαριασμό του σκηνοθέτη στο Instagram (@willnoyse).

Παρότι δεν έγινε κάποια αναφορά στον Διαγωνισμό, είναι προφανές πως τα γυρίσματα αφορούν το video clip της συμμετοχή μας καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των συμμετοχών στην EBU.

Θυμίζουμε πως, φέτος, η συμμετοχή μας θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο και ήχο, ενώ το όργανο που επικρατεί είναι ο ζουρνάς.

Updated

Δευτέρα 12/2, ώρα: 20.00

Το κάλεσμα της Μαρίνας Σάττι για συμμετοχή στα γυρίσματα του video clip της δεν αφορά τα γυρίσματα για το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά για το αντίστοιχο clip ενός τραγουδιού από τον νέο της δίσκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αλλά και με βάση τα post της Μαρίνας Σάττι στα social media, πράγματι τα γύρισματα για το video clip της ελληνικής συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και όπως φαίνεται συμπεριλαμβάνονται και εξωτερικά γυρίσματα. Επίσης ο σκηνοθέτης που έχει αναλάβει το video clip δεν είναι ο Will Noyse. Αυτός πράγματι θα σκηνοθετήσει το επόμενο video clip της Μαρίνας Σάττι, αλλά όχι το τραγούδι για την Eurovision.

Με πολλή αγωνία και ενδιαφέρον αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα από την Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της, αλλά φυσικά και από την έμπειρη ομάδα της ΕΡΤ που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας φέτος το project Eurovision.


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!

 

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Orpheus
    Orpheus says:

    Ιδεάρα! Ακούγεται τέρμα ενδιαφέρον project! Πάμε να βοηθήσουμε για το καλύτερο της δικής μας συμμετοχής να βγάλουμε ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ και να φέρουμε γούρι για το Μάιο στο Malmö!!! Καλή επιτυχία Ελλαδάρα!!!

    Απάντηση
  2. Orpheus
    Orpheus says:

    Βέβαια υπάρχει και μια απορία: Λέτε ότι ανέφερε κάτι για μαγικά κόλπα, ακροβατικά κλπ! Πού αναφέρεται κάτι τέτοιο! Δεν διευκρινίζει η Μαρίνα τι θέλει απλά κάνει λίγο για κρυφά ταλέντα (είτε έχουμε είτε όχι), δε λέει τίποτα παραπάνω!

    Απάντηση
    • Jim
      Jim says:

      Άκου γύφτικο! Επιτέλους στέλνουμε κάτι ελληνικό με έθνικ στοιχεία που να είναι σύγχρονο και όχι πάλιακο. Τέτοια προκατάληψη μόνο οι Έλληνες έχουμε. Οι υπόλοιπες χώρες στηρίζουν τους καλλιτέχνες και τις συμμετοχές που στέλνουν ακόμα κι αν είναι μάπα το τραγούδι. Αν και πιστεύω ότι το τραγούδι που έχει επιλέξει η Μαρίνα, θα είναι προσεγμένο.

      Απάντηση
  3. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω σχετικές πληροφορίες; Δεν βλέπω κάποιο στόρι και το προφίλ στο ινσταγκραμ δεν εμφανίζεται. Ευχαριστώ

    Απάντηση
  4. Yohanna
    Yohanna says:

    Ζουρνάδες θα έχει? Το ότι θα γελάει η Ευρώπη και θα βρίζουν την Κύπρο που θα μας δώσει 12 το σκεφτήκατε? Η Φινλανδία πάλι ροκ κομμάτια έχει για φέτος, εμείς πάμε με τραγούδια με γύφτικο στιλ, και τώρα που βλέπουν και ψηφίζουν όλες οι χώρες του κόσμου θα γίνουμε παγκοσμίος ρεντίκολο. ‍♀️

    Απάντηση
  5. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Εντωμεταξύ τα κατεβασε τα στόρι η Μαρίνα για συμμετοχή. Καταλαβε ότι σαν άγνωστοι στον σκηνοθέτη δεν μπορούμε να στείλουμε insta direct με συνημμένο χωρίς να μας αποδεχτεί. Ότι ναναι….

    Απάντηση
  6. Dim
    Dim says:

    Είναι η ιδέα μου αλλά δεν βλέπω κάποια δυναμική στην ελληνική συμμετοχή. Τώρα θα προτείνουν στον Φωκά Ευαγγελινό. Κάτι δεν τους βγαίνει καλά. Με την Stefania και την Amanda ακουγόμασταν πιο πολύ, υπήρχε περισσότερος ντόρος.

    Απάντηση
    • Στέφανος
      Στέφανος says:

      Αυτό σκέφτομαι.
      Κρίμα για την Μαρίνα, αν ισχύει. Καθόλου κρίμα για την ΕΡΤ, γιατί αγνοεί εντελώς τους Έλληνες και τους καλλιτέχνες και δεν διοργανώνει εθνικό τελικό.

      Απάντηση
  7. Έλενα
    Έλενα says:

    Δεν μου αρέσει η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει πάλι με την ελληνική συμμετοχή.
    Φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή, λίγη υπομονή χρειάζεται και θα τα μάθουμε όλα.
    Εμπιστεύομαι την Μαρίνα γτ πάντα τα τραγούδια της είναι μοναδικά και προσεγμένα , δεν υπάρχει κάποια “δυναμική” γτ πολύ απλα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τραγούδι και είναι λογικό να τραβάνε το ενδιαφέρον οι αλλες χωρες που τα έχουν ήδη δημοσιεύσει.
    Ας περιμένουμε και ας ελπίσουμε φέτος να μην απογοητεύτουμε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *