Ελλάδα: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά θα σχολιάσουν την Eurovision 2024!

Ένα ανδρικό δίδυμο θα έχουμε στον σχολιασμό της μετάδοσης της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmo Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Το όνομα του Θανάση Αλευρά φημολογούνταν εδώ και καιρό πως θα βρίσκονταν σε αυτή την θέση, αφού είχε δεχθεί μάλιστα και σχετική πρόταση από την ΕΡΤ. Ο Ζερόμ Καλουτά ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ αυτή την σεζόν, αφού παρουσιάζει την εκπομπή “Φτάσαμε”, λαμβάνοντας μάλιστα και πολύ θετικά σχόλια.

Οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά διαδέχονται τις Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά, σε μία χρονιά που η ΕΡΤ γιορτάζει τα 50 της χρόνια στο διαγωνισμό, κάνοντας ένα ολικό restart, θέλοντας να ξορκίσει την περσινή τραγική χρονιά από όλες τις απόψεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Orpheus
    Orpheus says:

    Δύο από τα αγαπημένα μας Νούμερα παρουσιαστές της φετινής Eurovision?; ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! Η καλύτερη επιλογή από την ΕΡΤ που τη συγχαίρω μιας και έχει ανατρέψει τα πάντα υπέρ της φέτος, θα γελάσουμε και θα το διασκεδάσουμε ως το έπακρο με την περιγραφή τους! Τι άλλο θέλουμε φέτος! Πάμε να απολαύσουμε τα 50 χρόνια απ’ το ντεμπούτο μας με τον καλύτερο τρόπο!!!

    Απάντηση
  2. Ηλίας
    Ηλίας says:

    Θα προτιμούσα Έλενα με αφορμή τα 50 χρόνια, ή Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιας και γίνεται στη Σουηδία ο διαγωνισμός. Πολύ ωραίοι θα ήταν και οι παρουσιαστές του Στούντιο 4 επίσης, ας εξεταστούν για του χρόνου τουλάχιστον οι τελευταίοι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *