Ισπανία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Ισπανίας, Benidorm Fest 2024, όπου οχτώ καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μικρή διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή του Jorge González με το τραγούδι Caliente. Στην δεύτερη θέση οι Nebulossa με το τραγούδι “Zorra” και στη τρίτη θέση η Angy Fernández με το τραγούδι Se Quien Soy, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Sofia Coll και ο St. Pedro.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

 

  • Με 227 βαθμούς νικητής αναδείχθηκε ο Jorge González με 15 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξαν οι Nebulossa και Angy Fernández με 212 βαθμούς.
  • Ο Jorge González πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 10 δωδεκάρια. Ακολουθούν οι Angy Fernández και Nebulossa με επτά δωδεκάρια και οι Sofia Coll, Αlmacor και Μaria Pelae με δυο δωδεκάρια.
  • Οι Nebulossa έχουν ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε ο Μiss Caffeina με 87 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Ισπανίας, Benidorm Fest 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 03 Φεβρουαρίου, στις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *