BENIDORM ODDS

Ισπανία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Benidorm Fest 2024!

Δεύτερος και τελευταίος Ημιτελικός για το Benidorm Fest 2024. Οκτώ τραγούδια θα διαγωνισθούν στον αποψινό ημιτελικό, για τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό της 3ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Τέσσερα τραγούδια φαίνεται να είναι κοντά, στα τελευταία εισιτήρια που θα οδηγήσουν στον Τελικό του Benidorm Fest. st. Pedro, Almácor, María Peláe και Jorge González είναι οι τέσσερις τελευταίοι φιναλίστ του μεγάλου τελικού, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Benidorm 2024 Odds

Benidorm 2024 Odds

Απόψε ο Δεύτερος Ημιτελικός

Ο δεύτερος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω οκτώ υποψηφίους:

  1. María Peláe – Remitente
  2. Dellacruz – Beso En La Mañana
  3. MARLENA – Amor De Verano
  4. St. Pedro – Dos Extraños
  5. Jorge González – Caliente
  6. Yoly Saa – No Se Me Olvida
  7. Roger Padrós – El Temps
  8. Almácor – Brillos Platino

Συνολικά 16 τραγούδια θα λάβουν μέρος στο Benidorm Fest 2024 μετά από επιλογή της αρμόδιας κριτικής επιτροπής του RTVE. Οκτώ τραγούδια θα συμμετέχουν στον κάθε ένα από τους δύο ημιτελικούς, με τα τέσσερα καλύτερα να προκρίνονται στον Μεγάλο Τελικό.

Στον Μεγάλο Τελικό, όπως και στους δύο ημιτελικούς, το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από μια κριτική επιτροπή, 25% από μια δημοσκοπική επιτροπή και κατά 25% από την ψήφο του κοινού.

Το Benidorm Fest 2024 θα διεξαχθεί στο Palacio de Deportes L’Illa του Αλικάντε και παρουσιαστές του θα είναι η Ruth Lorenzo, εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2014, και ο Marc Calderó. Καθήκοντα οικοδεσπότη στο Green Room θα έχει η Ana Prada.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό της γιορτής της ισπανικής μουσικής στις 23:50, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2024, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *