sanremo 2024

Ιταλία: Κόντρα για δύο τα στοιχήματα για τον νικητή του Sanremo 2024!

Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ, το 74ο Φεστιβάλ του Sanremo. Μετά από τέσσερις πολύ πετυχημένες βραδιές από άποψη τηλεθέασης και όχι μόνο, το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε με τον μεγάλο του τελικό. Ο νικητής θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία τον Μάιο στο Μάλμε.

Εάν δεν το επιθυμεί, τότε η οργανωτική επιτροπή του Sanremo έχει δικαίωμα να επιλέξει όποιον άλλον εκ των συμμετεχόντων επιθυμεί, σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια.

Τα στοιχήματα

Ποιον δείχνουν νικητή όμως τα στοιχήματα;

Σκληρή μάχη αναμένεται ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες. Στην πρώτη θέση βρίσκεται, η Angelina Mango με το τραγούδι “La noia”, ενώ, στη δεύτερη θέση και με μικρή διαφορά – σχεδόν ίση, είναι ο Geolier με το “I p’ me, tu p’ te”.

Όλα δείχνουν πως θα είναι μια ενδιαφέρουσα βραδιά και με ανατροπές.

Sanremo Odds (1)

Sanremo Odds (1)

Sanremo Odds (2)

Sanremo Odds (2)

Το πρόγραμμα της σημερινής βραδιάς

Η αποψινή, πέμπτη και τελευταία, βραδιά του 74ου Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο είναι και η πλέον κρίσιμη εκ των πέντε, καθώς οι 30 διαγωνιζόμενοι πρόκειται να τραγουδήσουν για τρίτη και τελευταία φορά τα τραγούδια τους. Μετά το πέρας του διαγωνιστικού κομματιού, πρόκειται να ανακοινωθεί η συνολική βαθμολογία, όπου και θα προκύψει το Top-5 που θα “μονομαχήσει” για το έπαθλο του νικητή του Φεστιβάλ μετά από έναν δεύτερο γύρο ψηφοφορίας αποκλειστικά για τους πέντε πρώτους της συνολικής κατάταξης.

Ας θυμηθούμε για ακόμα μία φορά τα τριάντα τραγούδια που θα εμφανιστούν απόψε το βράδυ για μία τελευταία φορά στη σκηνή του Teatro Ariston.

  1. Francesco Renga and Nek – “Pazzo di te”
  2. BigMama – “La rabbia non ti basta”
  3. Gazzelle – “Tutto qui”
  4. Dargen D’Amico – “Onda alta”
  5. Il Volo – “Capolavoro”
  6. Loredana Bertè – “Pazza”
  7. Negramaro – “Ricominciamo tutto”
  8. Mahmood – “Tuta gold”
  9. Santi Francesi – “L’amore in bocca”
  10. Diodato – “Ti muovi”
  11. Fiorella Mannoia – “Mariposa”
  12. Alessandra Amoroso – “Fino a qui”
  13. Alfa – “Vai!”
  14. Irama – “Tu no”
  15. Ghali – “Casa mia”
  16. Annalisa – “Sinceramente”
  17. Angelina Mango – “La noia”
  18. Geolier – “I p’ me, tu p’ te”
  19. Emma – “Apnea”
  20. Il Tre – “Fragili”
  21. Ricchi e Poveri – “Ma non tutta la vita”
  22. The Kolors – “Un ragazzo una ragazza”
  23. Maninni – “Spettacolare”
  24. La Sad – “Autodistruttivo”
  25. Mr. Rain – “Due altalene”
  26. Fred De Palma – “Il cielo non ci vuole”
  27. Sangiovanni – “Finiscimi”
  28. Clara – “Diamanti grezzi”
  29. Bnkr44 – “Governo punk”
  30. Rose Villain – “Click Boom!”

Στην πρώτη φάση, τα αποτελέσματα να καθορίζονται 100% από την τηλεψηφοφορία. Μετά από αυτό, τα αποτελέσματα της ημέρας θα συνυπολογιστούν με αυτά των προηγούμενων 4 ημερών του Sanremo 2024 . Το άθροισμα όλων αυτών των αποτελεσμάτων θα καθορίσει στη συνέχεια το top-5 (ακόμα και η 4η μέρα θα μετρήσει, παρά το γεγονός ότι οι διαγωνιζόμενοι ερμηνεύουν διασκευές σε αντίθεση με τα πρωτότυπα τραγούδια τους). (Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια κάθε εκπομπής, αποκαλύπτουν ένα μέρος των αποτελεσμάτων από εκείνες τις μέρες λίγο πριν το τέλος της τρέχουσας εκπομπής… και δείχνουν μόνο ένα μέρος των προσωρινών γενικών αποτελεσμάτων είτε λίγο πριν το τέλος της τρέχουσας εκπομπής είτε στην αρχή της επόμενης εκπομπής) – Οι κορυφαίοι 5 είτε θα ερμηνεύσουν εκ νέου τις συμμετοχές τους ή θα μεταδοθεί ένα medley. Στη συνέχεια ο νικητής θα καθοριστεί με τριπλή ψηφοφορία : 34% τηλεψηφοφορία, 33% κριτική επιτροπή τύπου, τηλεόρασης και web και 33% κριτική επιτροπή ραδιοφώνου.

Πως να παρακολουθήσετε το Sanremo 2024

Το Φεστιβάλ του Sanremo 2024 μπορείτε να το παρακολουθηθεί ζωντανά στην τηλεόραση, από το Rai1, αλλά και από τον ιστότοπο του RaiPlay στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της ιταλικής μουσικής, έχετε υπομονή στα ατέρμονα ιταλικά σόου, με πολλούς καλεσμένους, ατελείωτους πολλές φορές διαλόγους και κάθε άλλου είδους παρεμβολές που μπορεί να τραβήξουν τη μετάδοση ακόμα και μετά τις 2 το πρωί, συντονιστείτε μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού, από την οποία μεγάλοι διεθνείς σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους!

Viva Sanremo λοιπόν! Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun γιατί η βραδιά αναμένεται μεγάλη και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Πηγή: eurovisionworld

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *