Κύπρος: Η Silia Kapsis τραγουδά πρώτη φορά στα κυπριακά!

Η Silia Kapsis συνεχίζει τις εμφανίσεις της στα κυπριακά media, τα οποία την έχουν αγκαλιάσει από τη πρώτη στιγμή. Στο πλαίσιο των εμφανίσεων της βρέθηκε και στα γυρίσματα της μουσικής εκπομπής του ΡΙΚ, Μουσικές Ιστορίες, με τον σπουδαίο δημιουργό Κώστα Κακογιάννη. Για πρώτη φορά εκεί, η Silia Kapsis ερμήνευσε και ένα τραγούδι στα κυπριακά. Δείτε το αποτέλεσμα στο βίντεο παρακάτω:

Χθες ήρθε στις ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ η SILIA KAPSIS, το 17χρονο κορίτσι από την Αυστραλία που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην EUROVISION. Και όπως συνηθίζω, της έβαλα δύσκολά: Να τραγουδήσει για πρώτη φορά στρη ζωή της στη Κυπριακή διάλεκτο.
Με χαρά είπε αμέσως ναι και το έπιασε αμέσως το κομμάτι!
Εδώ η πρόβα μας.

Η Σίλια είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα, τόσο φωνητικά όσο και στο χορό και με εντυπωσίασε η ευγένεια και το υπέροχο χαμόγελο της.

Κώστας Κακογιάννης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kakogiannis (@cacoyannis)

Σήμερα το βράδυ το ΡΙΚ ετοιμάζει ένα μεγάλο party για την Silia σε γνωστό καφέ-μπαρ της Λευκωσίας. Την Πέμπτη επιστρέφει στην Αθήνα και την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην πατρίδα της μητέρας της, την Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, προτού ξεκινήσει την τελική φάση των προβών. Ο Χάρις Σάββα είναι αυτός που έχει αναλάβει την τελική προετοιμασία της Silia και της ομάδας της, για την πολύ απαιτητική χορογραφία που θα κληθεί να κάνει το Μάιο στο Μάλμε.

Το video clip του Liar όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου, με επικρατέστερη ημερομηνία αυτή την στιγμή τις 29/2.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *