Μάλτα: Απόψε ο τελικός του MESC 2024!

Δυόμισι μήνες μετά το πέρας των ημιτελικών, η μεγάλη στιγμή για τη Μάλτα έφτασε, καθώς απόψε η νησιωτική χώρα επιλέγει τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2024.

Δώδεκα καλλιτέχνες προκρίθηκαν από τους τέσσερις ημιτελικούς και διαγωνίζονται απόψε στον αποψινό μεγάλο τελικό του MESC 2024. Στο πλαίσιο του αποψινού σόου, οι φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της δημόσιας μαλτέζικης ραδιοτηλεόρασης. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως οι εμφανίσεις αυτές είναι μαγνητοσκοπημένες ήδη από τον Δεκέμβριο.

Μετά την προβολή των μαγνητοσκοπημένων εμφανίσεων, η κριτική επιτροπή από κοινού με το μαλτέζικο κοινό θα συναποφασίσουν για τον εκπρόσωπο της Μάλτας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιών της Eurovision.

Επιπλέον, φέτος εκτός από τα βραβεία για την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση, θα απονεμηθούν βραβεία για τον συμμετέχοντα με το καλύτερο μουσικό βίντεο καθώς και για το καλύτερο νέο ταλέντο.

Τελικός

Οι δώδεκα φιναλίστ του MESC 2024 είναι οι ακόλουθοι:

  1. Miriana Conte – “Venom”
  2. Sarah Bonnici – Loop”
  3. Greta Tude – “Topic (Bla Bla)”
  4. Janvil – “MAN”
  5. Haley Azzopardi – “Tell Me That It’s Over”
  6. Ryan Hili – “Karma”
  7. Erba – “Sirena”
  8. Nathan – Ghost”
  9. Denise – “Mara”
  10. Matt Blxck – “Banana”
  11. Gail – Wildcard”
  12. Lisa Gauci – “Breathe

Ο μεγάλος τελικός του MESC 2024 αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε είτε μέσα από το επίσημο κανάλι του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision πατώντας ΕΔΩ, είτε μέσα από την ιστοσελίδα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Μάλτας πατώντας ΕΔΩ.

Μέχρι να μάθουμε τον εκπρόσωπο της Μάλτας στη Eurovision 2024, ας θυμηθούμε τους περσινούς νικητές του MESC 2023 που ήταν οι  The Busker με το “Dance (Our Own Party)”, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό τερματίζοντας στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με 3 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *