NATALIA BARBU

Μολδαβία: Με την Natalia Barbu και το “In the Middle” στο Μάλμε!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Etapa Națională 2024, η διαδικασία μέσα από την οποία η Μολδαβία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επέλεξε τον εκπρόσωπο της για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Ion Jalbă και η Doina Stimpovschii.

Συνολικά έντεκα καλλιτέχνες κέρδισαν την συμμετοχή τους συον αποψινό τελικό και διεκδίκησαν την εκπροσώπηση της Μολδαβίας στο Μάλμε τον ερχόμενο Μάιο.

Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών

Έπειτα από ένα medley, αφιέρωμα στους Abba, από την συμφωνική ορχήστρα της Μολδαβίας,  ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Παρακάτω δείτε τις ερμηνείες των έντεκα υποψηφίων με την σειρά κατα την οποία εμφανίστηκαν στην σκηνή του διαγωνισμού:

  • Nicoleta Sava — “Bravo”

https://www.youtube.com/watch?v=B3V8JQYAHDY

  • Valeria Pasha “Anti-Princess”
  • Reghina Alexandrina “Contrasens”
  • Viola Julea“Light up!”

https://www.youtube.com/watch?v=6zSI5v3Ayk8

  • OL“No Time No Space”
  • Sasha Letty“DNA”
  • Natalia Barbu“In the middle”
  • Y-Limit“REVOLUTION”

https://www.youtube.com/watch?v=hpFZUdb3I9U

  • Cătălina Solomac“Fever”
  • Victor Gulick“Fever”
  • Iulia Teleucă “Runaway”

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στην σκηνή ανέβηκε το θρυλικό ρουμάνικο συγκρότημα HOLOGRAF, ένα από τα πιο διάσημα και μακροβιότερα συγκροτήματα στον ρουμανικό χώρο, ερμηνέυοντας μια σειρά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τα αποτελέσματα

Με την λήξη της ψηφοφορίας, το αποτέλεσμα είχε κριθεί.  Αυτό προέκυψε ύστερα από συνδυασμό ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής. Το μολδαβικό κοινό και η αρμόδια κριτική επιτροπή διαμόρφωσανκατά 50% έκαστη το τελικό αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής

Η ψηφφορία του τηλεοπτικού κοινού

Το τελικό αποτέλεσμα

Έτσι λοιπόν, με τον συμψηφισμό των δύο άνωθεν επιμέρους αποτελεσμάτων, μεγάλη νικήτρια του Etapa Națională 2024 αναδείχθηκε η Natalia Barbu η οποία και θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι “In The Middle“.

Παρακάτω ακούστε την studio version του “In The Middle“:

Η Μολδαβία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 7 Μαΐου

Πως σας φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα; Πείτε μας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2024!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ίσως ο χειρότερος εθνικός τελικός για φέτος. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος αλλά ίσως το anti Princess να είχε στηθεί καλύτερα σε σχέση με το νικητήριο. 6/10 απίθανο να βρεθεί φέτος στον τελικό η Μολδαβία και σαφώς χρειάζεται πολύ δουλειά στο στήσιμο!

    Απάντηση
  2. Music-Man
    Music-Man says:

    Εχει ενα ενδιαφέρον, εχει ενα εθνικ στίγμα, αλλα ειναι τοοοοοοσο άνευρο, τοοοοοοσο βαρετό που με πεταει εξω μετα το 1 λεπτο! Αυτη πια, τραγουδάει τόσο ξέπνοα, που νομίζω οτι δεν εχει ανάσες! Με έσκασε! Δεν ξερω…χλωμο φέτος!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *