Blanka - Poland

Πολωνία: Στις 19/2 η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2024!

Στις 9 Ιανουαρίου η TVP, η πολωνική δημόσια ραδιοτηλεόραση, ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπος της χώρας, για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα επιλεγεί με απευθείας ανάθεση, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να στείλουν τα τραγούδια τους έως και τις 2 Φεβρουαρίου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα μας άρθρα, το ενδιαφέρον τόσο των καλλιτεχνών, όσο και των δισκογραφικών εταιριών, που θέλουν να έχουν τους εκπροσώπους τους στον σημαντικότερο μουσικό διαγωνισμό στον κόσμο, είναι μεγάλο.

Με την τελευταία της ανακοίνωση μέσα από τα social media, η δημόσια τηλεόραση έκανε γνωστό στο κοινό, πως ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision 2024, θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 19/2!

Πολλοί Πολωνοί καλλιτέχνες έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους να εκπροσωπήσουν την Πολωνία στο Μάλμε ή έχουν στείλει ήδη τις προτάσεις τους στο TVP.

Μπορείτε να δείτε μια ενδεικτική λίστα στον σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Το μεγαλύτερο φαβορί για την επιλογή, είναι η Justyna Steczkowska, με το τραγούδι “WITCHER – Tarohoro” που έχει ήδη κάνει αίσθηση στους φαν εδώ και αρκετό καιρό:

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από τοπικά μέσα, κάνουν λόγο για την ήττα της Steczkowska στην εσωτερική επιλογή, και πως την Δευτέρα θα ανακοινωθεί το δεύτερο φαβορί της επιλογής, η Luna με το τραγούδι “Tower”:

Ποιος θα θέλατε να είναι τελικά ο εκπρόσωπος της Πολωνίας στην Εurovision 2024; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: pomponik.pl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *