Shadow_Singer (1)

Πρώην Eurostar δηλώνει ότι δεν ήθελε να κερδίσει την Eurovision!

Προσκεκλημένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Media Culture, στο Europe 1, η Barbara Pravi, εκπρόσωπος της Γαλλίας, στην Eurovision 2021, μίλησε για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια, χαρακτήρισε τη Eurovision ως μια απίστευτη ανάμνηση, ενώ αποκάλυψε ότι προσευχήθηκε να μην έρθει πρώτη, στον Διαγωνισμό.

«Προσευχήθηκα να μην έρθω πρώτη στη Eurovision γιατί αν κέρδιζα, θα με θυμούνταν όλοι, με το «Voila» για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου αρέσει τόσο πολύ το τραγούδι μου, που μου άλλαξε τη ζωή. Τώρα είμαι συνθέτης και τραγουδοποιός πολλών άλλων καλλιτεχνών. Είναι σημαντικό για μένα, ότι όλα τα άλλα μπορούν να υπάρχουν. Δεν θέλω ένα τραγούδι να υπερισχύει όλων των άλλων τραγουδιών.

Τέλος, η Barbara Pravi δήλωσε ότι ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας, Slimane έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τη φετινή Eurovision, με το τραγούδι του «Mon Amour».

Η Barbara Pravi με το Voila κατέλαβε την δεύτερη θέση με 499 βαθμούς στην Eurovision 2021. Αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2002 που η Γαλλία βρέθηκε στο τοπ5 της βαθμολογίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γαλλίας στην Eurovision 2024, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: Europe 1

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *