Στις 23 Μαρτίου η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου Eurovision pre-party της Αθήνας!

Μέσα από το Eurovisionfun διαβάσατε πρώτα για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να δούμε φέτος τη διεξαγωγή του πρώτου Eurovision pre-party στην Αθήνα. Οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες, οι πρώτοι καλλιτέχνες έχουν ήδη δώσει το ΟΚ για την παρουσία τους και καλώς εχόντων των πραγμάτων, εφόσον δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις, αφού η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η 23η Μαρτίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες το party θα παρουσιάσει μία αγαπημένη Ελληνίδα eurostar, με εμπειρία στην παρουσίαση. Ήδη πέντε καλλιτέχνες της φετινής Eurovision, έχουν απαντήσει θετικά για να παρευρεθούν στο πρώτο ελληνικό pre party και αναμένεται η απάντηση από ορισμένους ακόμη.

Εκτός όμως των φετινών Eurostars, οι Έλληνες φίλοι του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και δημοφιλείς καλλιτέχνες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα και την Κύπρο στον διαγωνισμό. Το 2024 φυσικά αποτελεί ιδανική χρονιά για την διεξαγωγή του παρθενικού Eurovision pre party στην χώρα μας, αφού φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια παρουσίας μας στον μουσικό θεσμό.

Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε γνωστό συναυλιακό χώρο των Αθηνών και όπως σας αναφέρουμε και παραπάνω, απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προτού γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.

Το Eurovisionfun φυσικά θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα θα λάβουν χώρα και μάλιστα όχι απλά ως ένα Eurovision fan media. Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε και το δικό μας μεγάλο party, για τα 5 χρόνια λειτουργίας μας, το οποίο θα περιέχει εξίσου δυνατές συγκινήσεις για τους φίλους του διαγωνισμού, αυτή την φορά όμως στην συμπρωτεύουσα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *