Φινλανδία: Ο Teemu Keisteri ζητά χρόνο για να αποφασίσει αν συμμετάσχει στην Eurovision 2024!

O Teemu Keisteri είναι ο νικητής του UMK 2024. Ως Windows95man μαζί με τον Henri Piispanen και το τραγούδι No Rules ανέτρεψαν τα προγνωστικά και θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την Φινλανδία στην Eurovision 2024. Σε συνέντευξή του όμως ο Teemu Keisteri ζητά χρόνο ώστε να αποφασίσει αν τελικά θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

Η συμμετοχή του Ισραήλ είναι ο αποτρεπτικός παράγοντας για τον Teemu Keisteri να συμμετάσχει με χαρά στον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού. Παρότι πως αναγνωρίζει ότι είναι μία απόφαση που θα λάβει μαζί με τον Henri Piispanen, ζητά χρόνο για να σκεφθεί ήρεμος την τελική του απόφαση.

Δεν είμαι μόνος σε αυτό, είμαι με τον Henri. Ξεκινήσαμε όλο αυτό για να σκορπίσουμε χαρά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη Eurovision. Όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό πρέπει να αισθάνονται καλά. Θέλουμε να πάρουμε λίγο χρόνο με ηρεμία, ώστε να αποφασίσουμε για αυτό.

Ο Teemu ζητά από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες να υπογράψουν ένα ψήφισμα, με το οποίο θα ζητούν από την EBU τον αποκλεισμό του Ισραήλ από την Eurovision 2024.

Με χαρά θα προωθούσαμε κάτι τέτοιο!

Η Φινλανδία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2024, στις 7 Μαίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή:Helsingin

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *