Dear Sara: “Ελπίζω ότι ο κόσμος θα βρει κάποια παρηγοριά στο τραγούδι μου!” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης και το EurovisionFun διαπιστεύθηκαν από το SVT να ακολουθήσουν στο φετινό τούρ του Melodifestivalen για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στην πόλη του Göteborg, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ανθρώπους που εμπλέκονται στο φετινό διαγωνισμό του Melodifestivalen μεταξύ των οποίων και η Dear Sara η οποία μας υποδέχτηκε στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι καλλιτέχνες Clarion Hotel Post, στην πόλη του Göteborg και μίλησε μαζί μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Sara Nutti ή όπως είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Dear Sara, είναι μια Σαάμι καλλιτέχνης που έκανε την πρώτη εμφάνισή της το 2012 όταν συμμετείχε στη Σουηδική έκδοση του X-Factor. Κάνει το ντεμπούτο της φέτος στο Melodifestivalen με το τραγούδι τηςThe Silence After You“. Κάποιες φορές ενσωματώνει στοιχεία Σαάμι στη μουσική της, αλλά το έχει κάνει και αυτή τη φορά;

“Κάποιες φορές, αλλά όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά είναι περισσότερο ένα ποπ τραγούδι με πολλή δύναμη. Έχει κάποια ήπια μέρη, αλλά και πολλή δύναμη, είναι σαν μια δυνατή ποπ μπαλάντα.”

Σχετικά με το staging της εξομολογήθηκε ότι θα βρεθέι μόνη της στη σκηνή και δεν υπάρχουν αντικείμενα ή άλλοι χορευτές γύρω της:

“Θα σταθώ εκεί μόνη μου στη σκηνή. Και αυτό είναι λίγο τρομακτικό να εξαρτώμαι από τον εαυτό μου, αλλά επίσης νομίζω ότι ταιριάζει στο τραγούδι, ότι είμαι μόνο εγώ εκεί προσπαθώντας να σας πω μια ιστορία.”

Σε σύγκριση με τον εαυτό της το 2012 όταν έγινε γνωστή συμμετέχοντας στο X-Factor, τώρα πιστεύει ότι είναι πιο ώριμη, ξέρει τι θέλει.

“Νομίζω ότι είναι καλό που είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω πριν έρθω στον κόσμο του Melodifestivalen. Οπότε νομίζω ότι είμαι πιο σίγουρη τώρα, ίσως, και ότι έχω περισσότερα να πω.”

Δεν σκέφτεται πολύ το αποτέλεσμα, προσπαθεί να ζήσει τη στιγμή:

“Προσπαθώ απλώς να είμαι στη στιγμή, να είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ, είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Και ναι, ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα βρουν κάποια, ξέρετε, παρηγοριά στο τραγούδι μου, ότι θα νιώσουν ότι μπορεί ίσως, να τους δώσει κάτι.”

Όσο για τις προσδοκίες της σχετικά με τη συμμετοχή της στο Melodifestivalen, αναμένει ότι ο κόσμος θα γνωρίσει καλύτερα την ίδια και τη μουσική της και ότι θα δώσει μία ώθηση στην καριέρα της.

“Ελπίζω να μπορέσω να προσεγγίσω περισσότερους ανθρώπους και να κάνω αυτό το πράγμα που αγαπώ. Να στέκομαι στη σκηνή, να γράφω τραγούδια. Αυτό ελπίζω αυτή τη στιγμή, ότι περισσότεροι άνθρωποι θα με δουν και περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να με ακούσουν.”

Ένα τραγούδι που πρέπει να ακούσουν οι νέοι θαυμαστές της, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα την Dear Sara ως καλλιτέχνη, είναι το “Something You Should Know“.

“Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι πραγματικά με περιγράφει με κάποιο τρόπο και είναι επίσης για το χωριό μου. Σημαίνει λοιπόν πολλά για μένα. Και υπάρχει επίσης ένα μουσικό βίντεο γι’ αυτό που γύρισα στη γενέτειρά μου. Ο μπαμπάς μου είναι πολύ καλός joiker και ηχογράφησε ένα joik και μου το έστειλε. Έτσι, μπορείτε να τον ακούσετε να κάνει joik στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού.”

Τέλος, έδωσε ένα όμορφο μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές της στη Σουηδία και τους μελλοντικούς θαυμαστές της διεθνώς:

“Ελπίζω να τους αρέσει το τραγούδι με το οποίο θα παίξω και ακούγοντάς το να αισθάνονται ότι ακόμα κι αν κάτι μπορεί να είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, μπορείς να σηκωθείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τη Dear Sara στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον φετινό αγαπημένο σας εθνικό τελικό!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο εθνικό τελικό: 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *