Smash into Pieces: “Αν ο κόσμος αγαπάει αυτό που κάνουμε, τότε μπορεί να κερδίσουμε!” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης και το EurovisionFun διαπιστεύθηκαν από το SVT να ακολουθήσουν στο φετινό τούρ του Melodifestivalen για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στην πόλη του Malmö, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ανθρώπους που εμπλέκονται στο φετινό διαγωνισμό του Melodifestivalen μεταξύ των οποίων και οι Smash into Pieces οι οποίοι μας υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι καλλιτέχνες, δίπλα ακριβώς από τη Malmö Arena και μίλησαν μαζί μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Benjamin, ο Pierre και ο Chris ήταν εκεί, αλλά ο The Apocalypse DJ έλειπε, οπότε τα παιδιά έκαναν χιούμορ λέγοντας ότι ήμουν ο Apoc !

“Είναι πάντα σε αποστολή. Ποτέ κανείς δεν ξέρει πραγματικά πού είναι, αλλά νομίζω ότι είναι κάπου στην Arcadia. Έχει τον ίδιο σωματότυπο με εσένα, οπότε πραγματικά ίσως είσαι εσύ, νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό!”

Οι Smash into Pieces έχουν κάνει τόσα πολλά, κάνουν περιοδείες και ακόμη και στις ημερομηνίες της Eurovision έχουν προγραμματισμένες συναυλίες στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Σε περίπτωση που κερδίσουν, τι θα κάνουν; Πώς θα το χειριστούν;

“Ω, θα είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστούμε. Εννοώ ότι δεν το έχουμε καν στο μυαλό μας προς το παρόν. Και σκεφτήκαμε επίσης να έχουμε ένα φορητό υπολογιστή στον Καναδά για να μεταδώσουμε ζωντανά την εμφάνισή μας απευθείας από τη Eurovision. (Chris) Η κοπέλα μου θα το λάτρευε αυτό!”

Ο Chris πρόκειται να αποκτήσει το δεύτερο παιδί του αυτό το καλοκαίρι. Έτσι είχα την ευκαιρία να ρωτήσω για ποιον είναι αυτό το τραγούδι. Τότε απάντησαν:

“Για όλους στην πραγματικότητα, εννοώ ότι όλοι έχουν αυτόν τον ήρωα, υπερήρωα μέσα τους που τους καλεί. Έτσι είναι σαν να ακολουθείτε τα όνειρά σας και να ακούτε την καρδιά σας, να ακούτε την εσωτερική φωνή. Είναι αυτή η νοοτροπία των Smash into Pieces που οτιδήποτε στέκεται ανάμεσα σε εμάς και τα όνειρά μας σπάει σε κομμάτια.”

Έγραψαν το τραγούδι μετά την περσινή συμμετοχή. Μας έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι:

“Μου τηλεφώνησαν μετά από ένα session μου και μου είπαν ότι με χρειάζονται πραγματικά αυτό το βράδυ. Σαν να πρόκειται να είναι ένα πολύ βραδινό session απόψε. Έτσι πήγα στο στούντιο και προέκυψε το τραγούδι. Δουλέψαμε με τους Linnea, Joy, Jimmy όπως πέρυσι… Μας έστειλαν email. Ήμασταν στη Φινλανδία σε περιοδεία και χρειαζόταν κάποια ψηλή νότα από τον Chris Adam για το τραγούδι. Στο τέλος και απλά το ηχογραφήσαμε στο laptop μας και το έβαλε μέσα και το στείλαμε σαν demo στο Melodifestivalen. Οπότε μια χαρά.”

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή μας έπρεπε να κάνουν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή. Τι πρέπει λοιπόν να περιμένουμε όλοι;

“Θα δείτε πολλά περισσότερα από πέρυσι. Εννοώ ότι αυτό θα είναι μια κινηματογραφική παράσταση. Θα ακολουθήσετε τον Apoc στο ταξίδι του. Είμαστε μέρος αυτού, μέσα σε αυτόν τον κόσμο και θα είναι πραγματικά αρκετά οπτικό.”

Οι Smash into Pieces είναι ήδη πολύ επιτυχημένο συγκρότημα. Γιατί επέλεξαν το Melodifestivalen ως πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τη μουσική τους;

“Είμαστε μια οπτική μπάντα και για εμάς είναι σαν, εφόσον ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε αυτό που θέλαμε σε αυτό το σόου, νομίζω ότι είναι η καλύτερη βιτρίνα που μπορείτε να έχετε στη Σουηδία. Έτσι, για εμάς ήταν σαν ένα πείραμα, φυσικά. Αλλά όταν το κάναμε, νιώσαμε ότι αυτό πήγε προς τη σωστή κατεύθυνση, κάναμε αυτό που κάνουν πάντα οι Smash σε αυτή τη σκηνή. Για εμάς αυτό είναι. Είναι μια υπέροχη σκηνή για να είναι κανείς και αγαπάμε τις μεγάλες σκηνές και αγαπάμε τις μεγάλες οθόνες LED. Σχεδόν σαν να μπορούμε να συνδυάσουμε τα μουσικά μας βίντεο με την εμπειρία της ζωντανής εμφάνισης μας και γι’ αυτό και είναι ένα υπέροχο φόρουμ για εμάς.”

Θα έχουν κάτι μεγαλύτερο φέτος, υπόσχονται πολύ περισσότερα από αυτά που είδαμε το 2023. Θα παίξουν με όλα όσα πήραν στη σκηνή. Επέστρεψαν για τη νίκη;

“Ναι σίγουρα. Θέλω να πω, δεν έχουμε εκεί το μυαλό μας, αλλά εννοώ ότι αν ο κόσμος αγαπάει αυτό που κάνουμε, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τους Smash into Pieces στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον φετινό αγαπημένο σας εθνικό τελικό!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο εθνικό τελικό: 

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *