Melodifestivalen Carina Berg SVT Host 2024

Σουηδία: Η Carina Berg επίσημα στην παρουσίαση του Melodifestivalen 2024!

Πριν από λίγο, το SVT αποκάλυψε τον οικοδεσπότη του Melodifestivalen 2024! Τελικά δε θα είναι στο ρόλο του παρουσιαστή ο Björn Gustafsson οπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό μας άρθρο. Ο λόγος για την Carina Berg που θα παρουσιάσει τα σόου της περιοδείας του επόμενου έτους, όπως γράφει το δελτίο τύπου του Σουηδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα!

Ποια είναι η Carina Berg;

Η Carina Berg, συνεργάζεται από το 2012 με το Discovery και το Kanal 5 και έχει κάνει μια ποικιλία σειρών, μόνη της ή με τη σύντροφό της Christine Meltzer, όπως “Berg & Meltzer in America“, “A Job for Berg“, “Berg & Meltzer at the Oscars“, “The World’s Toughest Job with Carina Berg” και “Berg’s Dream House“.

Τον Αύγουστο, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η Berg είχε διακόψει το αποκλειστικό του συμβόλαιο της με το Kanal 5 και ξεκίνησε να εργάζεται ώς ανεξάρτητη συνεργάτης καθως επίσης έγινε και οικοδεσπότης του Childhood Cancer Gala στο Viaplay και στο TV3.

Θα έχει όμως κάποιο ρόλο ο Björn Gustafsson στα επερχόμενα σόου του Melodifestivalen 2024; Όπως θα έχετε ήδη διαβάσει, ο Björn Gustafsson θα βρεθεί στο SVT ως βοηθός της παρουσιάστριας του Melodifestivalen 2024, Carina Berg, σύμφωνα με την Aftonbladet. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από το SVT.

Ποιος είναι ο Björn Gustafsson

Το 2008, η Carina Berg παντρεύτηκε τον Kristian Luuk, ο οποίος ήταν ο εκφωνητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision εκείνη την εποχή. Ο Björn Gustafsson ήταν βοηθός του και σε ένα διάσημο διάλειμμα ερμήνευσε το “Kärlekssång till Carina Berg” (“Lovesong to Carina Berg“) ως μία χιουμοριστική του προσπάθεια να την πείσει να εγκαταλείψει τον σύζυγό της γι ‘αυτόν. Παρουσίασε επίσης τη Σουηδική ψήφο την ίδια χρονιά, στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το τραγούδι αποτέλεσε την καθιέρωση του κωμικού και ηθοποιού στο χώρο και από τότε έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο αστείος άνθρωπος της Σουηδίας και έκανε τόσο καριέρα στη Σουηδία όσο και διεθνώς με ταινίες όπως το “Spy” και ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές “People of earth“, “Clark” και τη σειρά για τον Ture Sventon του TV4.

Το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024

  • Heat 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Heat 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Heat 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Heat 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskilstuna
  • Heat 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Final: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

Πηγή: SVT Pressrummet
Photo: Morgon Norman/SVT

Σας αρέσει η παρουσιάστρια του Melodifestivalen 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *