carina berg

Σουηδία: Ο Björn Gustafsson δε θα παρουσιάσει το Melodifestivalen!

Σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας πριν από δύο μήνες, είχαμε γράψει για την Carina Berg και τον Björn Gustafsson που φέρονταν να είναι οι παρουσιαστές των σόου του Melodifestivalen φέτος, σύμφωνα με την Aftonbladet .

Πριν από λίγο βέβαια, ο Torbjörn Ek της Aftonbladet αποκάλυψε ότι αύριο, στη συνέντευξη τύπου του SVT όπου θα γίνει η αποκάλυψη, μόνο η Carina Berg θα παρουσιαστεί ως οικοδέσποινα του Melodifestivalen 2024.  Δεν θα έχει μαζί της τον Björn Gustafsson.

Η ανακοίνωση του οικοδεσπότη καθυστέρησε

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που το SVT άργησε να επιβεβαιώσει τους οικοδεσπότες του διαγωνισμού. Με εξαίρεση το 2021 με την πανδημία που η αποκάλυψη έγινε στις 5 Ιανουαρίου, οι παρουσιαστές έχουν παρουσιαστεί στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων τον ΝοέμβριοΠέντε χρόνια ακόμη και από τον Σεπτέμβριο . Σήμερα η Aftonbladet αποκαλύπτει ότι ο δημοφιλής κωμικός θα συμμετάσχει στο Melodifestivalen σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας, αλλά ως βοηθός, όχι ως οικοδεσπότης.

Ένας βοηθός παρουσιαστή έχει λιγότερες ευθύνες

Το να είσαι βοηθός του οικοδεσπότη του Melodifestivalen σημαίνει λίγο λιγότερη ευθύνη. Και ενδεχομένως και λίγο λιγότερη φασαρία. Ο Björn Gustafsson δεν χρειάζεται επίσης να συμμετάσχει στις κατά τα άλλα υποχρεωτικές συνεντεύξεις τύπου κατα την περιοδεία, όπως τα πάρτι επί έξι εβδομάδες. Επίσης, ως βοηθός, οι κανόνες είναι επίσης κάπως πιο χαλαροί όταν στο θέμα των διαφημιστικών συνεργασιών. Κάτι που μπορεί να είναι αρκετά κρίσιμο για έναν άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια έχει δανείσει το πρόσωπό του και το χιούμορ του σε αμέτρητες διαφημίσεις, που εξακολουθούν να κυκλοφορούν συχνά σε ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Σύμφωνα με όσα έμαθε η Aftonbladet,  το SVT και ο Björn Gustafsson είχαν αρκετές συζητήσεις κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Το γεγονός ότι το φετινό Melodifestivalen προοριζόταν αρχικά να έχει δύο οικοδεσπότες, την Carina και τον Björn , επιβεβαιώνεται από αρκετούς ανθρώπους με καλή γνώση των πραγμάτων. Αλλά ο ρόλος του Björn έχει σαφέστατα μειωθεί. Δεν θέλει να γίνει οικοδεσπότης. Έτσι έχει συμφωνηθεί να μειωθεί ο ρόλος του σε σχέση με όσα είχαν συζητηθεί στην αρχή. Οπότε, όσοι από εσάς ανυπομονούσατε για το σούπερ δίδυμο Carina και Björn στο Melodifestivalen  δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί σύμφωνα με τον συνήθως πολύ αξιόπιστο πληροφοριοδότη της Aftonbladet, ο Björn και η Carina θέλουν πραγματικά να συνεργαστούν. Ο Björn θα είναι εκεί και θα είναι ευγενικός, άνετος και πολύ αστείος, απλά δεν θα είναι ο οικοδεσπότης.

Ποια είναι η Carina Berg;

Η Carina Berg, συνεργάζεται από το 2012 με το Discovery και το Kanal 5 και έχει κάνει μια ποικιλία σειρών, μόνη της ή με τη σύντροφό της Christine Meltzer, όπως “Berg & Meltzer in America“, “A Job for Berg“, “Berg & Meltzer at the Oscars“, “The World’s Toughest Job with Carina Berg” και “Berg’s Dream House“.

Τον Αύγουστο, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η Berg είχε διακόψει το αποκλειστικό του συμβόλαιο της με το Kanal 5 και ξεκίνησε να εργάζεται ώς ανεξάρτητη συνεργάτης καθως επίσης έγινε και οικοδεσπότης του Childhood Cancer Gala στο Viaplay και στο TV3Και τώρα θα βρεθεί στο SVT για την παρουσίαση του Melodifestivalen 2024 και θα έχει στο πλάι της τον Björn Gustafsson.

Το Melodifestivalen 2024  έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από  τις 3 Φεβρουαρίου έως  τις 9 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα των έξι σόου του φετινού τούρ του Melodifestivalen

  • Προκριματικό 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Προκριματικό 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Γκέτεμποργκ
  • Προκριματικό 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Προκριματικό 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskilstuna
  • Προκριματικό 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Τελικός: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Στοκχόλμη – Solna

Η νικήτρια του Melodifestivalen 2023 και ως εκ τούτου η Σουηδή εκπρόσωπος στη Eurovision 2023 ήταν η  Loreen  με το τραγούδι της “Tattoo“. Η Loreen έγινε η  πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης  στην ιστορία που κέρδισε δύο φορές τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πηγή: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα σχετικά με την αγαπημένη σας εθνική διαδικασία επιλογής: 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *