Ελλάδα: Ο Θανάσης Αλευράς νέος σχολιαστής της Eurovision για την ΕΡΤ;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νωρίτερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς δέχθηκε πρόταση να κάνει το σχολιασμό της Eurovision 2024, για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Η αποχώρηση της Μαρίας Κοζάκου από την θέση της σχολιάστριας του διαγωνισμού, αλλά και το γεγονός πως από ότι φαίνεται η Τζένη Μελιτά δεν θα βρεθεί ξανά σε αυτή την θέση, άφησε κενό στον κομβικό αυτό ρόλο για την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ του διαγωνισμού της Eurovision, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τεράστια ποσοστά τηλεθέασης.

Με βάση τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς είναι αυτός που έχει βολιδοσκοπηθεί από την ΕΡΤ ώστε να αναλάβει τον σχολιασμό της τηλεοπτικής μετάδοσης. Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν, παρά μόνο ότι ο καταξιωμένος ηθοποιός, γνωστός για το χιούμορ του, το σκέφτεται και δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση στην ΕΡΤ.

Θα θέλατε να δείτε τον Θανάση Αλευρά στην θέση του σχολιαστή; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Μου είχε περάσει από τη σκέψη καθώς όπως αναφέρεται είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και πιθανότατα να ταίριαζε στο ρόλο του σχολιαστή των συμμετοχων της επερχόμενης Γιουροβίζιον για να δούμε σε ποιόν τελικά θα καταλήξει η ΕΡΤ.

    Απάντηση
  2. Μάρα
    Μάρα says:

    Η Τζένη Μελιτά ήταν καταπληκτική μαζί με την Κοζάκου πέρσι! Απολαυστική, με τις ατάκες της, ακομπλεξάριστη.
    Πολύ κρίμα που δεν θα συμμετέχει….

    Ο Αλευράς είναι ωραίος τύπος αλλά, συγγνώμη, δεν ξέρω αν μόνος του μπορεί να ανταποκριθεί. Ένας παρουσιαστής δεν είναι αρκετός. Θα είναι πολύ βαρετό!!!
    Όταν είναι δίδυμο, ο ένας/μια συμπληρώνει τον άλλο/η. Λένε ατάκες, γίνεται διάλογος και γενικά γελάς.
    Η Eurovision δε

    Απάντηση
  3. Μάρα
    Μάρα says:

    * Η Eurovision δε θέλει μια απλή εκφώνηση των ονομάτων και των τραγουδιστών. Η κυρία Μπόκοτα ήταν πάντα διαβασμένη αλλά τόσο νωχελική.

    Απάντηση
  4. Orpheus
    Orpheus says:

    Από τις καλύτερες επιλογές θεωρώ! Σκαμπάζει από Eurovision, είχε κάνει επιτροπή το ’19, έχει και την χαριτωμενιά του ως παρουσιαστής (γενικά και ηθοποιός, όλα τα κάνει αυτός), πιστεύω άνετα θα έκανε για αυτό το πόστο! Έξυπνη σκέψη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *