Αυστρία: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του βίντεο κλιπ του “We Will Rave”!

Αναβάλλεται, σύμφωνα με τον Eurovision scout της Αυστρίας Eberhard Forcher, η πρεμιέρα του βίντεο κλιπ του “We Will Rave“!

Κατά τα λεγόμενα του, η ανάθεση του βίντεο της Kaleen έγινε σε Αμερικάνικη εταιρία η οποία δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει εγκαίρως και συνεπώς τα αποκαλυπτήρια αναβάλλονται για τις ερχόμενες μέρες.

Το κομμάτι της Αυστρίας με την Kaleen έχει τίτλο “We Will Rave” και σήμερα δημοσιεύτηκε επίσημα μέσα από το κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube και έχει ήδη αποσπάσει θετικές εντυπώσεις στους φανατικούς του διαγωνισμού.

Πως πιστεύετε οτι θα τα πάει η Αυστρία στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού στη Σουηδία; Γράψτε μας στα σχόλια!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Νομίζω οτι η 1η θέση του televoting έχει κλειδώσει για την Αυστρία, ο,τι και να στείλουν οι υπόλοιποι. Ειναι πανίσχυρο, απλα θα γκρεμιστεί η αρένα μέσα στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα.

    Απάντηση
    • Andrik
      Andrik says:

      Ποτέ δεν έχει κλειδώσει τίποτα στη Eurovision και αυτή είναι η μαγεία της !
      Είναι αστείο να μιλάμε για πρωτιές χωρίς καν να έχουμε δει πρόβες κλπ

      Απάντηση
    • Orpheus
      Orpheus says:

      1η θέση στο televoting?; Δεν το νομίζω! Καταρχάς δεν ξέρουμε πώς θα στηθεί σκηνικά, συνήθως κάτι τέτοια κομμάτια χαντακώνονται από θέμα σκηνικής εμφάνισης (δλδ εννοώ κάτσε μην πάθει Pia Maria η συγκεκριμένη)! 2ον, για να είναι 1ο στο κοινό ένα τραγούδι πρέπει να έχει πιασάρικο ρεφρέν, το συγκεκριμένο δεν έχει καν ρεφρέν ξέρω ‘γω! Δυνατό μπιτάκι, αλλά με ρεφρέν χωρίς λόγια κτ νιώθεις ότι του λείπει! Και 3ον, μιλάμε για την Αυστρία, που με εξαίρεση 1-2 φορές που ήταν φαβορί τα βρίσκει πολύ σκούρα με το κοινό, εδώ οι περσινές που ήταν απ’ τα αγαπημένα των φανατικών και είχαν γίνει meme και οι στίχοι τους viral σε σημείο που περίμενες να ακούσεις κάνα 200+ μην πω και 300άρι στο κοινό, πήραν μόνο 16 πόντους…

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *