Kaleen

Αυστρία: Η Kaleen θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Eurovision 2024!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της ΑυστρίαςORF, ανακοίνωσε ότι η Kaleen θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ποια είναι η Kaleen;

Η Kaleen είναι Αυστριακή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και βραβευμένη επαγγελματίας χορεύτρια με έδρα τη Βιέννη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaleen (@kaleenmusic)

Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς χορού, κερδίζοντας πάνω από 80 πρώτες θέσεις και αποσπώντας πολλά βραβεία, όπως το βραβείο του καλύτερου γυναικείου ταλέντου και της καλύτερης χορογραφίας σε διάφορους διαγωνισμούς χορού.

Τροφοδοτούμενη από την επιθυμία να εκπληρώσει τα όνειρά της, η αυτοδίδακτη Kaleen, έμαθε να γράφει τα δικά της τραγούδια, διοχετεύοντας την ίδια αναβράζουσα ενέργεια του χορού στη σύνθεση τραγουδιών. Η σκηνική της παρουσία, είναι εμπνευσμένη από τις Britney Spears και Kylie Minogue.

Ο ήχος των τραγουδιών της Kaleen είναι σίγουρος και αισιόδοξος, που προσελκύει τους ανθρώπους για να περάσουν καλά.

Η Kaleen νιώθει ο εαυτό της περισσότερο στη σκηνή, χορεύοντας και μοιράζοντας το πάθος της με το κοινό της, δημιουργώντας λαμπερές στιγμές για να τις απολαύσουν και να τις θυμούνται.

Ο τίτλος του τραγουδιού της για την Eurovision είναι We Will Rave και είναι εμπνευσμένο από την techno μουσική. Η Kaleen έχει αρκετή εμπειρία δουλεύοντας για τη Eurovision: σε πολλές συμμετοχές στην JESC, σκηνοθέτης της JESC 2022, σκηνοθέτης της γερμανικής επιλογής για τη Eurovision 2023 και πολλές άλλες αυστριακές και γερμανικές παραστάσεις.

Συνεργάστηκε επίσης με τον Martin Deitmann σε πολλά-πολλά πρότζεκτ αλλά μπορεί να τη θυμάστε από την εμβληματική stand-in πρόβα της Κύπρου 2018, όπου ερμήνευσε τον ρόλο της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή, ήταν επίσης stand-in performer για την αρμενική συμμετοχήDanceτου Nare στο JESC 2022.

Το dance-pop We Will Rave θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο!

Παρακάτω ακούστε μερικά δείγματα από τη δισκογραφία της:

Πως σας φαίνεται η Kaleen; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την αυστριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Κάτι άσχετο με το παραπάνω κείμενο περίμενα ότι θα είχατε αναρτήσει την γνώμη των διαπιστευμένων δημοσιογράφων για τα τραγούδια του san remo μιας και ειχα διαβάσει στο eurovision fun ότι η ακρόαση τους θα γινόταν στις 14 Ιανουαρίου.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μάλιστα…
    Προσωπικά δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει με τα dance pop (σε ευρύτερη κατηγορία…) Για να μη μιλήσω για τα girl pop με dance break, δηλαδή κάπου ωπα. Πώς το 2022 ψάχναμε κάτι να ξεσηκωθούμε; Ε νομίζω φέτος θα ψάχνουμε κάτι σε πιο mid tempo να χαλαρώσουμε… Θεωρώ ότι αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση η Γαλλία θα χτυπήσει 3αδα στις επιτροπές.
    Τα πράγματα είναι καλά, ως ώρας και για εμάς, αφού τύπου folk/urban δεν αναμένεται να στείλουν πολλές χώρες (πλην της Ουκρανίας και ίσως Αρμενία).
    Από κάθε άποψη θεωρώ ότι η φετινή χρονιά αν και θα έχει μόνο 37(38) χώρες θα έχει μουσικό ενδιαφέρον.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *