Αυστρία : Η τελευταία live εμφάνιση της Kaleen πριν τις πρόβες!

Με τις πρόβες του φετινού διαγωνισμού να ξεκινούν αυτήν την ώρα στο Malmo Arena, οι φετινοί καλλιτέχνες πραγματοποιούν τις τελευταίες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις λίγο πριν αναχωρήσουν για τη σουηδική πόλη.

Η εκπρόσωπος της Αυστρίας , Kaleen, εμφανίστηκε στο αυστριακό ριάλιτι “Die grosse Chance – Let’s sing and dance” και ερμήνευσε το τραγούδι της “We Will Rave”.

Να θυμίσουμε ότι η Αυστρία θα εμφανιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Πέμπτης στις 9 Μαΐου στην 6η θέση. Ενώ η πρώτη πρόβα της είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα στις 15.50 ώρα Ελλάδος.

Πως σας φαίνεται η εμφάνιση της Kaleen?

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα του διαγωνισμού.!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στο Malmö:

 

 

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Κωλ@ρ@, αλλά ρε φίλε δεν ακούγεται η τύπισσα!
    Το τραγούδι είναι ωραίο, θυμίζει άλλες εποχές, όμορφες και εύχομαι στη σκηνή της Eurovision να αναδειχθεί διαφορετικά από αυτό που είδα στο συγκεκριμένο βίντεο!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Kaleenτερα να έμενες στις stand in βρε Kaleeen μου. Όμορφη κοπέλα, εύπεπτο τραγούδι άλλης εποχής αλλά αυτή η φωνή ίσως από τις χειρότερες φέτος! Δεν θα εκπλαγω αν μείνει εκτός τελικού οριακά. Και η Pia Maria το ’22 σε ευκολότερο ημιτελικό δεν είχε προκριθεί ούτε από το κοινό…

    Απάντηση
  3. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Βγάλτε όση χολή θέλετε. Τι πλάσμα θεεικό είναι αυτό ρε παιδιά! Τι μωρό! Δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου eurovision όμως την Τρίτη θ αδειάσω ότι κάρτα sim πέσει στα χέρια μου. Για γλείψιμο όλη είναι…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *