Ελλάδα: Ο Majnoon μάς παρουσιάζει δείγμα από τη χορογραφία του “Ζάρι”!

Με τα αποκαλυπτήρια της ελληνικής συμμετοχής για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού την Εurovision να πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, το “Ζάρι” και η Μαρίνα Σάττι έχουν κατακλύσει τα ελληνικά media. Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο ΥouTube, στην κορυφή των ελληνικών trends στην ίδια πλατφόρμα και με τη Eurovision να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ελληνικού Τwitter (νυν Χ), το “Ζάρι” έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Στα πλαίσια της φρενίτιδας περί της ελληνικής συμμετοχής, μια ευχάριστη έκπληξη μάς επιφύλασσε ο χορογράφος της ελληνικής συμμετοχής, Mecnun Giasar (Majnoon). Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Majnoon μοιράστηκε ένα μικρό μέρος της χορογραφίας που θα δούμε επί σκηνής, στη Eurovision.

 

Ποιος είναι ο Mecnun Giasar;

Υπεύθυνος για την χορογραφία είναι διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την ΚομοτηνήMetznoun Mecnun Giasar, που είναι γνωστός ως Majnoon.

Ο Mecnun Giasar είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, ενώ ο ίδιος μέσα από τα social media του προσδιορίζει τον εαυτό του ως οθωμανικής/παλαιοτουρκικής καταγωγής.

O Mecnun έχει συνεργασθεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή, ενώ έχει βραβευτεί και με Grammy για τη δουλειά του στο Motomami της Rosalia.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour. Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon.

H Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το “Ζάρι“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Μπορεί να μην αρέσει σε όλους εγχώρια αλλά πιστεύω θα πάει εξαιρετικά στο televoting. Το κομμάτι ήδη συζητιέται και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καμία σχέση με 2021 – 2023 δηλαδή

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η δομή του τραγουδιού είναι τέτοια που πιστεύω θα αφήσει τον μετζουν και το Φωκά να κάνουν παπάδες!
    Δεν θα εκπλαγω αν μετά τις πρώτες πρόβες εκτοξεύθει στη κορυφή!

    Απάντηση
  3. Λάιος
    Λάιος says:

    Μικρή πιθανότητα για τη 2η νίκη μας φυσικά, αλλά πιο μεγάλη πιθανότητα σε σύγκριση με όλες τις συμμετοχές μας που ακολούθησαν τη νικητήρια το 2005. Τα παίζει όλα για όλα και ΜΠΡΑΒΟ της! Είναι πρόταση, όπως πρέπει να είναι ένα τραγούδι που όχι μόνο θέλει να κερδίσει αλλά και να μείνει ως ιδιαίτερο νικητήριο. (Σε ένα τραγούδι που μέχρι και ο τίτλος του είναι πρόταση, είναι αναμενόμενο πως και η χορογραφία το ίδιο μονοπάτι θα ακολουθήσει.)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *