Ελλάδα: Το σχόλιο όλο νόημα της Μαριάνας Ευστρατίου!

Ομολογουμένως, έχουμε στα χέρια μας μια από τις πιο πολυσυζητημένες συμμετοχές στην ιστορία της χώρας μας στον διαγωνισμό και είμαστε ακόμη στην αρχή!

Με το “Ζάρι” να συμπληρώνει απόψε δύο εικοσιτετράωρα από την επίσημη κυκλοφορία του, επώνυμοι και μή, εμπλεκόμενοι με τον διαγωνισμό ή μη, σπεύδουν να καταθέσουν τη γνώμη τους σχετικά με την ελληνική συμμετοχή. Δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι δηλώσεις Ελλήνων eurostars, οι οποίες διχάζουν και ενίοτε προβληματίζουν.

Έτσι, με τη σειρά της και μέσω ανάρτησης στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, τοποθετήθηκε και η Μαριάνα Ευστράτιου. Το σχόλιό της ιδιαίτερα αινιγματικό, αφήνει, ωστόσο, να εννοηθούν πολλά:

Η σχέση της Μαριάννας Ευστρατίου με τον διαγωνισμό είναι σημαντική. Εκπροσώπησε την Ελλάδα το 1989 με το “Το δικό σου αστέρι“, ενώ επέστρεψε επτά χρόνια μετά στο Όσλο με το “Εμείς φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα“. Παράλληλα, αποτέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής στον εθνικό τελικό της χώρας μας το 2015 αλλά και της ελληνικής εθνικής κριτικής επιτροπής για τη Εurovision 2015.

Η πορεία του “Ζάρι”

Παρά τα διχαστικά σχόλια, η πορεία που διαγράφει το “Ζάρι” είναι πρωτοπόρος για τα ελληνικά δεδομένα. Μέσα σε δύο εικοσιτετράωρο ξεπέρασε τις δύο εκατομμύριο προβολές στο ΥouTube, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των trends στο ελληνικό και όχι μόνο YouTube, με αξιοσημείωτη πορεία και στα charts του Spotify. Παράλληλα, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα social media και όλη η Ελλάδα, είτε αρέσει το “Ζάρι” είτε όχι, λικνίζεται στους ρυθμούς του.

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του ΕurovisionFun για το “Ζάρι“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο ΕurovisionFun για όλα τα νέα!

12 ΣΧΟΛΙΑ
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Εγώ είμαι 26 πάντως. Επίσης οι περισσότεροι που έχουν σχολιάσει στο YT σίγουρα δεν είναι 15-18. Τέλος και πολύ σημαντικό, η επικριτική αυτή διάθεση σχεδόν εμμονικη από μερίδα ανθρώπων είναι αποκλειστικά και μόνο εντός της χώρας.

        Απάντηση
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τραγούδια που δίχασαν εχουν κερδίσει το διαγωνισμό ή έχουν πάει πολύ καλά σε αυτό…
    Amar pelos dos, Stefania, Toy, 1944, Fuego, Shum, in corpore sano. Ακόμα και το my number one όταν είχε πρωτοκυκλοφόρησει το ’05 δεν είχε εκτιμηθεί στην Ελλάδα που πάντα βρίσκεται 25 χρόνια πίσω.
    Δεν λέω ότι το ζάρι μπορεί να κερδίσει, ξεκάθαρα λόγω επιτροπών, αλλά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να αφήσει η Μαρίνα το δικό της αποτύπωμα και στο διαγωνισμό αλλά και σαν “ελληνική συμμετοχή”. Όλα θα εξαρτηθούν σε ούτε δύο μήνες που θα ξεκινήσουν οι πρόβες.
    Το ότι όμως έχει κάνει τεράστιο ντόρο εντός και εκτός Ελλάδας και έχει αγαπηθεί καθολικά στο εξωτερικό και εν ολίγοις δεν έχει περάσει απαρατήρητο που είχε να συμβεί πολλά χρόνια με ελληνική συμμετοχή (ακόμα και η Αμάντα και η Στεφανία ναι μεν άρεσαν αλλά δεν προκάλεσαν συζητήσεις) είναι πολύ ενθαρρυντικό.
    Στενάχωρο βέβαια είναι ότι οι Έλληνες όχι απλα δεν υποστηρίζουν τη συμμετοχή, λογικό δεν αρέσουν όλα σε όλους , αλλά κράζουν με μένος οριακά τη στιγμή που το 99% των ξένων χορεύει ήδη στους ρυθμούς της Μαρίνας.
    Οι κυρία Ευστρατίου και άλλοι πολλοί που σχολιάζουν καλό θα ήταν να δουν λίγο τι συμβαίνει στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία και ποια τραγούδια πάνε καλά ή και κερδίζουν το διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια…
    Ίσως βγεί, ίσως να μη βγει, αλλά αυτή τη χερεκακια ορισμένων πραγματικά δεν την αντέχω και δεν υπάρχει και λόγος φέτος…

    Απάντηση
    • Gus
      Gus says:

      Αν το 99% χορεύει στους ρυθμούς τότε η ΣΑΤΤΙ πετύχει διεθνή καριέρα ……

      Τα πιστεύετε όλα αυτά? Όσοι βλέπουν τα τραγούδια της euro είναι κατά 99% eurofun…όπως εμείς όλοι που θα γράψουμε εδώ. Δεν είναι η τάση του κόσμου!

      Λογικό είναι να μην αρέσουν όλα σε όλους. Λογικό δεν είναι σώνει και καλά να αρέσουν επειδή πάει με την Ελλάδα ..και το Μια κρυφή ευαισθησία πήγε το 98 έπρεπε τότε να έλεγαν όλοι ότι στέλνουμε κοματάρα?
      Εμένα πάλι με εκνευρίζει ότι κάθε χρόνο όσοι τους αρέσει ότι επιλέγει η ΕΡΤ πρέπει σώνει και καλά να αρέσει σε όλους ..

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Το ότι έχει προκαλέσει αίσθηση είναι κάτι που φαίνεται από αντικειμενικά δεδομένα-τα νούμερα. Το αν αρέσει η δεν αρέσει σε κάποιον είναι άλλη υπόθεση. Το να κράζουν ορισμένοι και να μην εκφράζουν πολιτισμένα τη γνώμη τους είναι επίσης άλλη υπόθεση. Απλώς κάντε ένα γύρο στα σχόλια στo YT που είναι τουλάχιστον εμετικά από ορισμένους Έλληνες.
        Το να έχει μπει στις τάσεις χωρών, δε νομίζω ότι οφείλεται μόνο στη δυναμική που έχουν οι eurofans….

        Απάντηση
        • Gus
          Gus says:

          Στα βίντεο των τραγουδιστών είναι οι φαν που γράφουν (κολλημένα μυαλά …που και σκ##α να είναι το βρίσκουν θεϊκό ) αλλά και απλός κόσμος που θα εκφραστεί όχι κόσμια…. Αυτό είναι σε όλα τα βίντεο τραγουδιών. Απλά εδώ λόγω διαγωνισμού διογκώνεται η άποψη ότι οι Έλληνες δεν στηρίζουν τα κομμάτια . Παντού γίνεται . Τώρα για κόσμια έκφραση κτλ δεν διαφωνώ αλλά όταν αφήνεις τον όχλο ελεύθερο έτσι πάει….

          Απάντηση
  2. Angelos-Fiip M.
    Angelos-Fiip M. says:

    Χειροτερο και απο αυτο του Βικτωρα,ευτυχως,που δεν θα περασει τελικο…πρεπει το Ρεζιλικι να μεινει ελαχιστο…λυπαμαι για την Ελλαδα…

    Απάντηση
  3. Μην είστε σαν κακό ΨΟΦΟ να έχεις
    Μην είστε σαν κακό ΨΟΦΟ να έχεις says:

    Το ότι έκανε κριτική για το τραγουδι μια που τραγουδησε στη Eurovision τραγουδι με τίτλο εμείς φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα με ξεπερνά πραγματικά. Τότε κυρία μου δεν χρειαζοσουν τον Σαββόπουλο???
    Ελα με τον κάθε ξεχασμένο κουρασατε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *