Η Anastacia ανοιχτή στο να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Η διάσημη ποπ σταρ Anastacia σκέφτεται το ενδεχόμενο να κοσμήσει τη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, μπαίνοντας σε μια λίστα με διάσημα ποπ είδωλα που έχουν επιχειρήσει να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Η Anastacia, η οποία γιορτάζεται για τις επιτυχίες που κατέκτησαν τα charts, όπως το “Left Outside Alone“, δεν είναι άγνωστη στο προσκήνιο. Με καριέρα δεκαετιών, βρίσκεται ανάμεσα σε ονόματα όπως οι ABBA, ο Cliff Richard και η Celine Dion, οι οποίοι έχουν εδραιώσει τη θέση τους ως αστέρια της ποπ πέρα από τα όρια της Eurovision.

Το τελευταίο εγχείρημα της Anastacia, το άλμπουμ “Our Songs“, σηματοδοτεί μια απόκλιση από το συνηθισμένο της ρεπερτόριο. Διαθέτοντας μια συλλογή από δημοφιλή γερμανικά τραγούδια σε επανεκτέλεση στα αγγλικά, το άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία στη Γερμανία, φθάνοντας σε gold status.

Αναφερόμενη στη δημιουργία του άλμπουμ, η Anastacia δήλωσε:

“Τα τραγούδια μας είναι πολύ ωραία. Το πρότζεκτ δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν μου παρουσιάστηκε. Έλεγα, ‘Ευχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ’. Στην αρχή φοβήθηκα τόσο πολύ, που νόμιζα ότι πραγματικά έκανα λάθος. Αλλά μερικές φορές είναι αυτά τα πρότζεκτ που σε προκαλούν πραγματικά, και τώρα αγαπώ πραγματικά αυτό το άλμπουμ”.

Απευθυνόμενη στην επανεμφάνισή της στη μουσική σκηνή, η Anastacia εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις διαχρονικές τις επιτυχίες, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Τόνισε την ικανοποίησή της για το μουσικό της ταξίδι, διαβεβαιώνοντας,

“Δεν χρειάζομαι singles, είμαι τυχερή. Έχω έναν μουσικό παρελθόν που είναι γεμάτο από χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε όλη μου τη ζωή, οπότε έχω τη δυνατότητα να κάνω νέα τραγούδια και να τα απολαμβάνω μέσα από διάφορες περιοδείες, αλλά δεν τον χρειάζομαι για να δουλεύω και να ζω”.

Καθώς η συζήτηση στράφηκε προς τη Eurovision, η Anastacia παρέμεινε ανοιχτή, δηλώνοντας,

“Θα το σκεφτόμουν. Ποτέ δεν αποκλείω να βγάλω ένα σπουδαίο τραγούδι – και ξέρω ότι μπορώ να τραγουδήσω”.

Με την αταλάντευτη φωνητική της δεινότητα και την τάση της να μαγνητίζει το κοινό, το πιθανό εγχείρημα της Anastacia στη Eurovision υπόσχεται να προσθέσει ένα ακόμη κεφάλαιο στην ένδοξη καριέρα της, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της ως παγκόσμιο μουσικό είδωλο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη φούσκα της Eurovision!

Πηγή: Virgin Radio

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *