Bambie Thug ireland

Ιρλανδία: Αυτή είναι η καλλιτεχνική ομάδα της Eurovision 2024

Το Bambie Thug μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με την εμφάνισή του στη Eurovision 2024 με το “Doomsday Blue”.

Σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τον χορογράφο Matt Williams και τον σκηνοθέτη Sergio Jaen για την ερμηνεία στη Σουηδία.

Ο Williams έχει δουλέψει σε πολλές παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ, όπως το You’re Welcome America. Ο queer Ισπανός σκηνοθέτης Sergio Jaen σκηνοθέτησε ένα ευρύ φάσμα ταινιών και διαφημίσεων για διαφορους διεθνείς καλλιτέχνες. Ο Jaen ήταν και παραγωγός του βίντεοκλιπ για το “Doomsday Blue“.

Για την ερμηνεία του στη Eurovision, το Bambie Thug λέει:

«Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα. Δεν θέλω να αποκαλύψω τίποτα πριν τον ημιτελικό, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο χορογράφος μου Matt Williams, ο σκηνοθέτης μου Sergio Jaen και εγώ έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικά όμορφο concept για τη μεγάλη σκηνή. Νιώθω κατά κάποιο τρόπο ότι είναι το Bambie Thug όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένο και εργάζομαι πολύ σκληρά για να προσφέρω κάτι που ξεχωρίζει σε αυτή τη μεγάλη σκηνή».

Το Bambie Thug επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision 2024 μετά τη νίκη του Eurosong 2024. Έλαβε τους υψηλότερους βαθμούς από την ιρλανδική κριτική επιτροπή και την ψήφο του κοινού και τερμάτισε τρίτος στη διεθνή ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής.

Το «Doomsday Blue» γράφτηκε από τους Olivia Cassy Brooking, Sam Matlock, Tyler Ryder και Bambie.

Η Ιρλανδία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Πρώτου Ημιτελικού στις 7 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisioFun για όλα τα νέα της Eurovision 2024!

πηγή: Rolling Stone

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *