Ισλανδία: Τα στοιχήματα πριν από τον μεγάλο τελικό του Söngvakeppnin 2024!

Ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ το Söngvakeppnin 2024, ο εθνικός τελικός της Ισλανδίας για την Eurovision 2024. Πέντε καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στον αποψινό μεγάλο τελικό, για το εισιτήριο που οδηγεί στο Μάλμε.

Τα στοιχήματα

Ποιον δείχνουν νικητή όμως τα στοιχήματα;

Σύμφωνα με τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον σημερινό Τελικό, απόλυτο φαβορί για νίκη φαίνεται ο Bashar Murad με το τραγούδι “Wild West.

Οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι βρίσκονται αρκετά πίσω του.

Söngvakeppnin 2024 Final Odds

Söngvakeppnin 2024 Final Odds

Οι Διαγωνιζόμενοι

Οι πέντε καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό είναι οι εξής: (Μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των τραγουδιών):

  1. VÆB – “Bíómynd
  2. Hera Björk – “Scared of Heights”
  3. ANITA – “Downfall
  4. Bashar Murad – “Wild West
  5. Sigga Ózk – “Into The Atmosphere”

Στον μεγάλο τελικό, το αποτέλεσμα πρόκειται να διαμορφωθεί μετά από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο, το Ισλανδικό κοινό και μία διεθνής κριτική επιτροπή θα συναποφασίσουν, με τους δύο πρώτους στην κατάταξη να προκρίνονται στον δεύτερο γύρο. Εκεί, δικαίωμα ψήφου έχει μόνο το Ισλανδικό κοινό, του οποίου οι ψήφοι θα συνυπολογιστούν μαζί με εκείνους του πρώτου γύρου για να προκύψει ο εκπρόσωπος της Ισλανδίας στη Eurovision 2024.

Παρουσιαστές του είναι οι Ragnhildur Steinunn JónsdóttirSigurður Þorri Gunnarsson και Unnsteinn Manuel Stefánsson.

Ο τελικός του Söngvakeppnin 2024 αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ισλανδικής δημόσιας τηλεόρασης πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισλανδίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *