Ισραήλ: Η Eden Golan τραγουδά ζωντανά το “Hurricane”!

Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή του ΚΑΝ για την παρουσίαση του video clip της ισραηλινής συμμετοχής στην Eurovision 2024, η Eden Golan τραγούδησε ζωντανά και ακαπέλα, ένα μικρός μέρος του Hurricane, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τις φωνητικές της δυνατότητες.

H Eden Golan θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2024 με το τραγούδι Hurricane. Το Ισραήλ συμμετέχει στο δεύτερο μισό, του δεύτερου ημιτελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: uval1
3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    θεωρω μεγαλο λαθος τα αρθρα για ισραηλ, ΠΟΛΥ μεγαλο λαθος. προφανως και δεν θα σας πω εγω τι θα ανεβασετε και τι οχι, αλλα η αποψη μου ειναι οτι το τραγουδι δεν ανηκει μονο στην eden αλλα και σε ενα κρατος που διαπραττει γενοκτονια. η ebu μονη της αποφασισε να μην βγαλει την πολιτικη εκτος, οποτε ισως και εσεις θα επρεπε να το πολιτικοποιησετε και να μποικοταρετε τα αρθρα για αυτους. εκτος φυσικα αν τους υποστηριζετε.

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει το ίδιο και με τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν, μετά από αυτά που έκαναν στους Αρμένιους μέσα στο ’23, και χρόνια τώρα, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Όχι;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *