Hera-Bjork

Hera Björk: “Λατρεύω το Hurricane του Ισραήλ, είναι ένα πολύ δυνατό τραγούδι”!

Μετά την Silia Kapsis από την Κύπρο, άλλος ένας καλλιτέχνης από την Eurovision 2024, βρίσκει το θάρρος να εκφράσει την άποψη του για την ισραηλινή συμμετοχή, μιλώντας μάλιστα με πολύ θερμά λόγια. Συγκεκριμένα η Hera Björk από την Ισλανδία, σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρει πως της αρέσει πολύ το Hurricane της Eden Golan, θεωρώντας πως είναι μία πολύ δυνατή συμμετοχή.

Άκουσα το ισραηλινό τραγούδι και το λατρεύω! Είναι μία πολύ δυνατή συμμετοχή.

Μιλώντας στην απεσταλμένη του Euromix στο Pre party της Μαδρίτης, η Hera ευχαριστεί όλους τους ισραηλινούς fans του διαγωνισμού που την στηρίζουν τόσο, ευχόμενη να είναι όλοι ασφαλείς.

Σας ευχαριστώ πολύ, επισκέφτηκα το Τελ Αβίβ και ήταν υπέροχο. Ελπίζω να είστε ασφαλείς και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι γιατί ξέρω ότι όλοι έχουμε έναν κοινό παρονομαστή και αυτές είναι δύσκολες στιγμές με τον πόλεμο Και η τρέλα συνεχίζεται αυτή τη στιγμή. Ελπίζω λοιπόν η Eurovision να είναι ένας φάρος φωτός για όλους μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Hera Björk επικράτησε στον εθνικό τελικό της Ισλανδίας, κερδίζοντας στην τελική φάση ψηφοφορίας τον Bashar Murad, παλαιστινιακής καταγωγής, που ήταν και το μεγάλο φαβορί για την εκπροσώπηση στο Μάλμε. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως η νίκη της βασίστηκε και στην υποστήριξη που είχε από το Ισραήλ, κάτι φυσικά που δεν αποδείχθηκε.

Σε αντίθεση με τον Bashar Murad, ο οποίος απείλησε πως σε περίπτωση νίκης του στον εθνικό τελικό, υπήρχε η περίπτωση να μποϊκοτάρει το διαγωνισμό σε περίπτωση συμμετοχής του Ισραήλ, η Hera είχε δηλώσει πως θα συμμετέχει κανονικά ανεξαρτήτου παρουσίας του Ισραήλ στο Μάλμε ή όχι.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη παρακάτω:

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *