Ιταλία: Διαψεύδει το RAI τις φήμες περί συμφωνίας με Amadeus για το Sanremo!

Τις τελευταίες ώρες, το ειδησεογραφικό πόρταλ ItaliaOggi ξεκίνησε τη φήμη ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Rai, Roberto Sergio, έκανε μια μεγάλη προσφορά στον Amadeus για να φιλοξενήσει και να διευθύνει καλλιτεχνικά τις επόμενες δύο εκδόσεις του Φεστιβάλ του Σανρέμο, το 2025 και το 2026.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ορισμένες ρήτρες της συμφωνίας πρέπει ακόμη να ρυθμιστούν, αλλά “φαίνεται ότι η υπογραφή θα πέσει σύντομα”. Γίνεται λόγος για μια “”μεγάλη προσφορά” από τον διευθύνοντα σύμβουλο Roberto Sergio, ο οποίος πρότεινε επίσης στον Amadeus μια εκπομπή με τον φίλο του Rosario Fiorello στο Rai 1 και τη συνέχιση των βραδινών εκπομπών Affari Tuoi και I Soliti Ignoti.

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από διάφορα portals, αλλά το Rai επενέβη άμεσα για να τη διαψεύσει:

“Η είδηση που αναφέρθηκε από ορισμένα ειδησεογραφικά μέσα σχετικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Εταιρείας και του Amadeus για την παρουσίαση της 75ης έκδοσης του Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού στο Σαν Ρέμο πρέπει να θεωρείται εντελώς αβάσιμη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Amadeus, αρκετές φορές, έχει επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να σταματήσει μετά τις πέντε διοργανώσεις από το 2020 έως το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο ήταν η Angelina Mango με το τραγούδι “La Noia”, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε τον Μάιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ιταλίαςστη Eurovision 2024!

Πηγή: ItaliaOggi

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *