Ιταλία: Ο Amadeus δεν απορρίπτει να παραμείνει στη θέση του και στο Sanremo 2025!

Δεν αποκλείει ο Amadeus να παραμείνει στην θέση του παρουσιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ του Sanremo και το 2025, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην La Republicca.

Το πέμπτο φεστιβάλ του Sanremo είναι το φετινό, στο οποίο ο Amadeus πέραν της παρουσίασης, έχει και την καλλιτεχνική του διεύθυνση. Υπό την καθοδήγησή του, το Sanremo όχι μόνο έφτασε σε τεράστια ποσοστά τηλεθέασης, αλλά έβγαλε αναρίθμητα hits, ένα νικητήριο τραγούδι στο διαγωνισμό της Eurovision που έγινε και παγκόσμια επιτυχία, αλλά και απασχόλησε θετικά τόσο πολύ τα media όσο ποτέ.

Ομόφωνα η ιταλική κοινή γνώμη θα ήθελε ο Amadeus να παραμείνει στην θέση του για πολλά ακόμη χρόνια. Ο ίδιος φαίνεται πως πλέον δεν το αποκλείει, λέγοντας πως μετά το τέλος του Sanremo 2024 θα συζητήσει με την RAI για το επόμενο φεστιβάλ. 

Όπως διαβάσετε και σε προηγούμενο μας άρθρο, οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ρώμη με την ορχήστρα της RAI και θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Η επόμενη σημαντική ημερομηνία είναι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, όταν μέρος του τύπου θα έχει την δυνατότητα να ακούσει κατά αποκλειστικότητα τα 30 υποψήφια του φετινού φεστιβάλ και να διατυπώσουν στην συνέχεια τις κριτικές τους. Στις 30 Ιανουαρίου θα δημοσιευθούν και οι στίχοι των τραγουδιών.

Στις εταιρείες στοιχημάτων ο ράπερ Goelier διευρύνει το προβάδισμα του από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, με την Alessandra Amoroso να είναι σταθερά δεύτερη και η Annalisa στην τρίτη θέση. Θυμίζουμε πως το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου στο Teatro Ariston.

Ο νικητής του Sanremo 2024 θεωρείται αυτόματα η ιταλική συμμετοχή στην Eurovision 2024 . Σε περίπτωση που δεν δεχτεί να πάει στην Eurovision , η οργανωτική επιτροπή του Sanremo θα επιλέξει στη συνέχεια τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Μάλμε σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια (εννοείται από όσους διαγωνιζόμενους έχουν συμπληρώσει την φόρμα ενδιαφέροντος για την Eurovision ).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *