shadow singer

Πρώην Eurostar δηλώνει: «Η Μαρίνα Σάττι θα είναι στην τελική τριάδα»!

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι» πήρε μία αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Γιώργο Αλκαίο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος επιθυμούσε τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, ώστε να μην δεχτεί αρνητικές κριτικές.

«Ποιο body shaming; Ποιο political correct; Αυτά βγήκαν για να μην μπορεί κάποιος να το πει. Κάποιος δηλαδή αγενής να μην μπορεί να είναι πια αγενής, αλλά δεν παύει να είναι αγενής. Αν τυχόν έχω εγώ κιλά, ξέρω μόνο εγώ πόσο δύσκολο είναι να έχεις κιλά. Στην Eurovision έπρεπε να το κάνω και το έκανα. Το είπα από μόνος μου, θέλω να με βλέπω μετά από χρόνια και να μην είναι “βγήκε ο Γιωργάκης με τα τέσσερα ντούκια δίπλα και είναι με τα μάγουλά του”, όχι!».

Ακόμα, δεν δίστασε να μιλήσει με διθυραμβικά σχόλια, για την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, στην Eurovision, Μαρίνα Σάττι:

«Τέλεια. Είναι εξαιρετική. Είμαστε τριάδα. Την πιστεύω. Είμαι μαζί της, είμαι σαν αδερφός της».

Δείτε όλες του τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends, έφεραν την Ελλάδα στην όγδοη θέση, με το τραγούδι OPA, στη Eurovision του 2010, στο Όσλο της Νορβηγίας.

Θα θέλατε να δείτε τον Γιώργο Αλκαίο ξανά στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Είμαι ακόμα επιφυλακτικός για βαρυγδουπες δηλώσεις αν και νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη για το πρόσωπο της. Είναι ταλέντο σε όλα τα επίπεδα και δεν παίζει να παρουσιάσει κάτι μέτριο. Το μόνο ερωτηματικό μου για μια θέση στη τριάδα άρα και πιθανή νίκη της Ελλάδας είναι η στάση της ΕΡΤ που δείχνει να μη θέλει μια νίκη…
    Μακάρι να φέρει μια εξαιρετική συμμετοχή άρα και εξαιρετική θέση! Μόνο θετική ενέργεια σε αυτό το θετικό και ταλαντούχο πλάσμα!!
    ΥΓ: ακόμα να δεχτώ ότι το ’10 χάσαμε την 5αδα για μόλις 5 βαθμούς…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *